Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lilonka - ciekawe czy oba u Ciebie zamieszkały w brzuszkukiedy pierwsze podglądanko??
ja też miałam transfer 2 zarodeczków, ale tylko 1 został i mam Maje![]()

Agula ja to bym chciała już, ale jeszcze muszę odczekać bo nieudane in vitro miałam w lipcu :-( Dokładnie 17 lipca odstawiłam tabletki. Decyzja co do Invimedu we Wrocławiu to tak na 95% podjęta. Nawet wizytę już mam umówioną na wrzesień. :-) We Wrocławiu to mamy mały wybór bo są dwie kliniki. Wiem, że w niektórych miastach nie ma wcale ale dużo bym dała żeby Bocian był bliżej...A czy Ty w Invimedzie próbowałaś może?Tosia - to kiedy zaczynacie?? decyzja o Invimedzie podjęta na 100%??
Illa witaj na forum. A co to znaczy nieprawidłowe? niedojrzałe były czy może puste pęcherzyki miałaś? Jakość komórek można spróbować poprawić zmianą stymulacji lub leków do stymulacji.witam!pisze pierwszy raz, własnie jestem po pierwszej nieudanej próbie ivf. I mam pytanie, czy ktos miał na 7 pobranych komórek wszystkie nieprawidłowe?Co moze byc przyczyna? Mam niskie amh i wynik 7 komorek naprawde byłby dobry, gdyby nie to.
agapl - mi powiedziano, że mają przyjętą taką zasadę, że jak wszystko jest dobrze to nie dzwonią, mogę natomiast sama zadzwonić jeśli chciałabym się czegoś dowiedzieć, więc może jutro zadzwonię do nich i zapytam co się dzieje. martwiłam się o plemniczki bo M ma stwierdzoną oligoasthenoteratozoospermię i w dodatku mamy kiepską fragmentację, ale skoro jeszcze nie dzwonili to musi być dobrze.
Widzę, że Ty też masz wizytę na 27