Dusia_88
Fanka BB :)
Temperature mam jeszcze powyzej 37, ale wlsciwie przed okresem zawsze tak mam...Hmmm pachwina to dobry znac plus mi pulsowala pochwa i to nie żart!!!!
na piersiach zero zmian, plamien zadnych tez...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Temperature mam jeszcze powyzej 37, ale wlsciwie przed okresem zawsze tak mam...Hmmm pachwina to dobry znac plus mi pulsowala pochwa i to nie żart!!!!
Dziękuję Wam za pomoc i za każdą radę.@Ivo2014, tez mi sie tak wydaje. Zrob dwa w jednym dla siebie i dla corci, ja tak zrobilam to znaczy glownie dla siebie ale przy okazji podpytalam sie go bole miesni mojego synka. On jest pediatra tez i zleci Ci co dalej robic, to jest prawdziwy lekarz z powolania! Polecam z calego serca.
Ale sprawdzenie glutenu to tez dobry pomysl, na prawde jak ktos jest uczulony moze miec bardzo negatywne skutki. Ja odlozylam, i czuje sie o wiele lepiej, jakbym sie na nowo narodzila [emoji848] Kochana, duzo sily i pisz co u Was. Koniecznie daj znac co Pasnik powie o stanie coreczki, naprawde warto tam jechac!
A co do staran ja tez mam synka, ma 6 lat, aby nie sklamac to codziennie sie pyta o rodzenstwo i to jeszcze dwie siostrzyczki mu sie marza jak wracamy od siostry mojej gdzie jest duzo dzieci to po pierwsze nie chce wyjsc, a potem placze przez conajmniej 2-3 godzinki (cala droge do domu), do tego doszlo ze ja nie chce jezdzic do siostry bo jak mysle jak mu ciezko przy powrocie to jest mi przykro i wole zostac w domu [emoji19] bo tutaj ma rutyne i jakos latwiej przez to przechodzi. A wiec kochana duzo sily, nie jestes z tym sama!!! Glowa do gory i do przodu [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ma na pewno. Między 5 a 6 doba podobno różnicy bardzo znacznej nie ma w ciążach ale te z siódmej to juz słabo rokują. U mnie zreszta zapisali ze zamrożono 6 +1+1ja bym brała 2, jak najbardziej podobne pod względem klasy i hodowane na tym samym podłożu chyba, a czy doba, w której były mrożone ma coś do jakości zarodków, tego nie wiem...
A robiliscie jej badania na celiakie?
Zapładnianialismy 20. Wolała bym właśnie nie skakać i nie brac tych najlepszych z najsłabszymi bo czytałam rok temu artykuł gdzie dowodzono ze ten słabszy zarodek może uaktywnić negatywne rzeczy w macicy - selekcje naturalna i wtedy obniża szanse tego lepszego. Poprzednio miałam 5 ładnych blastek z 6 doby więc staram się nie obiecywać sobie za duzo. Beta prawdę powie . Ja najbardziej boje się scenariusza ciaza bliźniacza w tym jeden zarodek zdrowy a drugi chory... dlatego nigdy nie odważyłam się na dwa na razbierz dwa zarodki. Może pomysł aby wziąć jeden słabszy a drugi lepszej klasy? Masz trochectych blastek więc warto zaryzykować z dwoma transfer. Dużo komórek zapładnialiście ?
Tak, dokładnie. Zapomniałam jego nazwy ale to ten łobuz.Pije ponad 3 litry dziennie.
Z leków to dostinex, zamur (antybiotyk) i heparyne.
Z ulotki wynika że to właśnie ten dostinex może powodować takie objawy.
Kochana pojedzcie z cora do Pasnika to co opisujesz to moga byc zaburzenia ukladu immunologicznego skoro nikt nie potrafi postawic dokladnej diagnozy to ja pojechalabym wlasnie do niego
No ale okazały się oba zdrowiutkieNie czytałam tych badań. Mi podali 5.1.1 z 6 doby i 5.2.3 z 5 dobry. Nie wiem czy to czysty przypadek / wyjątek od reguły / mega szczescie ale oba zostały.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Ja absolutnie nie namawiam do braku reakcji, osobiście gardło nie raz zdarłam pod sejmem i w okolicach. Uważam ze to się nie stanie bo do tego nie dopuszcza prokobiece środowiska. Nie miałam na myśli „nic się nie stanie, można sprawę olać” absolutnie...KONICZYNKA szanuję Twoje zdanie ale..Nie byłabym taka optymistyczna...Dzieje się bardzo dużo złego i nie reagujemy,bo na chwilę obecną Nas to nie dotyczy...choć ja już to odczulam- bo za rządów poprzednich nie musiałabym tak bardzo martwić się czy moja walka nie skończy się z takiego powodu jak BRAK kaaasy.
Poza tym polecam poczytać" Opowieść Podrecznej"-niby utopia...ale...
No właśnie tez czytałam artykuł o tych badaniachJa bym nie brała dwóch różnej jakości, bo badania mówią, że słabszy zarodek może negatywnie wpływać na ten lepszy i w rezultacie żaden się nie zagniezdzi. Jak już to dwa podobne, lub jeden dobry. @dżoasia ma rację