reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie nic z tych rzeczy mam wiadomo tylko luteina, duphaston i estrofem. Na poczatku jeszcze encorton. Przyznam, że testy robię już trzy dni z rzędu a ten dzisiejszy pierwszy raz pokazał kreseczkę..
Mialam jeden 3 dniowy zarodek i za namowa dziewczyn tutaj popoludniu w 9dpt robilam bete, wyszla pozytywna. Po powrocie z laborat, nie moglam sie doczekac na wyniki z krwi, to zrobilam sikanca, tez byla blada druga kreska [emoji5] wiec mysle ze jest dobrze [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojj dziewczyny gadacie tak o tych kilogramach a ja mam "problem" w drugą stronę.
Ja przy 158 cm ważę 44.5 kg.
Wiem że praca w stajni i częsta jazda sprawiły że wyglądam tak a nie inaczej.
Ale jak słyszę od mojej babci ( najczęściej) że wyglądam jak 16- latka i z taką budową ciała to ja nigdy nie zajdę w ciążę a o porodzie to już w ogóle nie ma mowy to **uj mnie strzela i kończy się wyciem...

Co dziwne mój mąż zauważył że się sporo poprawiłam ( taaak utylam całe 1,5 kg w 4 lata) ale jak obcielam włosy o ok 20 cm to się w ogóle nie zorientował ;)
Bo te 1,5kg pewnie poszło w tyłek i cycki, to zauważył a co go będą włosy interesować. :P

Dziewczyny ja wam mogę tą trawę kosic zębami nawet a słomę po jednym źdźble nosić, żeby km napykać, jeśli mi to pomoże :D

Żegnam się z Wami na dziś :* Jutro o zgrozo mam dwójkę nowicjuszy na szkolenie:baffled: a oprócz tego roboty od pyty, może przynajmniej jutro schudnę z 20g :D Miłej nocki!

@tamiza ale myślę, że na znalezienie info od ciebie to chociaz chwilke znajdę :) trzymam kciuki za bąbelki!!

Pozostałym na jutro powodzenia i miłego dnia :*
Oj kochana gdyby kilometry dzialaly na zrzucenie opony to ja bym byla osa w tali codziennie w pracy tak sie nabiegam a obwazanek jak byl tak jest :D
My cgyba jednak musimy wpasc do Tamizy i Basi na te ich hodowle i poprzezucac troche tych snopkow ;)

gosiu, dziękuję przede wszystkim za przyjęcie do grupy zamkniętej na FB, bo na razie tam się do Was nie odezwałam.
Jeżeli chodzi o Paśnika to jestem tylko sama wyznaczona na wizytę, ale bardzo chciałabym, żeby też córci badania obejrzał.
Szkoda, że z terminami na kiepsko i teraz czekam już 4 tydzień do dr, może gdyby któraś z Was forumowiczki rezygnowała z wizyty to poruszę niebo i ziemię pojadę do niego wcześniej.
Ko hana myske ze nie bedzie robil problemu zeby spojrzec na wyniki corci to naprawde super lekarz pelen empatii

reklama
Witajcie Dziewczyny [emoji4] w grudniu urodziłam synka dzięki ivf. Mam 2 blastki na zimowisku. Chciałabym możliwie jak najszybciej zabrać je do domu. Nigdy nie miałam criotransferu , dwa podejścia to swiezaczki.
W związku z tym mam pytanie jak długo trwa przygotowanie mnie do criotransferu czy jeżeli np transfer chciałabym w sierpniu to wystarczy jak zgłoszę się w lipcu? Przepraszam za banalne pytanie Ale póki co karmię piersią i muszę jakoś to wszystko zaplanować .
Ps. Oczywiście witam stareeee Staraczki [emoji8] i nowe przyszłe mamusie , trzymam kciuki za powodzenie [emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry