Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wyglądam aż za dobrze ...zniknął przedziałek między nogami
masakra
A teraz wrócił taki apetyt, Że nie wiem za co się złapać![]()
szczerze...?to zazdroszczę
przyjdzie Małe Bobo, będą obroty 200%i dopiero wtedy nie będziesz wiedziała za co się złapaćJestem z województwa lubelskiego. Taka większa miejscowość bliżej mnie ( czyli jakieś 40km) to Siedlce . Czyli mieszkam na zadupiuA skąd dokładnie jesteś ?A nad jakimi klinikami myślałaś w Warszawie ?
Ale się ciesZę :-) piękna gromadka Ci się szykuje! Celujcie w bliźniakiDzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc![]()

Super! Jedź i odpoczywaj.haha! wlasnie mialam napisac czytajac wasze zwierzenia jak tu schudnac a jak przytyc ze ja znow ruszam na oboz odswiezyc umysl i przemyslec kilka spraw. Tym razem jade do Ani Dziedzic na oboz 'Piekna FIT Ty' a wiec na pewno wroce pieknamam nadzieje ze tez FIT!!! Co do pieknosci to beda tez tam wyklady z wizazystka a wiec licze ze sie i czegos naucze!!! To juz drugi raz jade, ostatnio bylam u Chodakowskiej, dla mnie to czas dla mnie samej aby odreagowac od tego co sie wokol mnie dzieje, na szczescie mam wspanialego meza ktory od razu podlapal i mowi jedz a on z synkiem poraz kolejny na caly tydzien zostanie
A wiec bedzie sie w marcu dzialo! Juz sie nie moge doczekac.
@tamiza, a co do alternatywy to mysle ze super sprawa. A mozesz powiedziec dokladnie czym sie zajmujesz? Praca z konmi piekna sprawa!
Dziękuję Ci bardzoJa mam 160cm i przed stymulacja wazylam tyle co Ty czyli ok 45kg. Po stymulacji przytylam 3kg. Zaszlam w ciaze za pierwszym razem, takze nie sluchaj swojej babciFakt, ze w ciazy przytylam 25kg
Po ciazy nie zdazylam wrocic do poprzedniej wagi, spadlo do 51kg i zaszlam w kolejna
Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana![]()
Ejj bez pesymistycznych myśli!Wow. Lecę do tej kliniki jak jeszcze pozostałe zarodki się nie przyjmą.
Super kochana, oby teraz było już z górki.
Bardzo Wam kibicowałam i dalej będę trzymać kciuki.![]()

O suplementach dla kobiet już ci dziewczyny napisał.@tamiza superchyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
Kurcze to faktycznie daleko. A przypomnij mi ktora już procedura za Tobą?gdzie sie leczysz? Ja ci powiem ze podczas pierwszych trzech stymulacji za kazdym razem mialam tylko jeden transfer, zarodki kiepskiej jakości, 4 procedura 3 transfery, 5 ciaza i 5 mrozakow tak ze ja widze ze moja decyzja o przejściu do tej kliniki byla strzalem w dziesiatke i nawet gdyby nie udalo mi sie zajsc w ciaze to i ta bym ja chwalilaU mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynekjestem z okolic Lublina, tzn 100km do Lublina a do Warszawy 180 km
Baaaardzo mocno trzymam za Ciebie kciukiNiedługo odbieram wyniki, na pocieszenie kupiłam sobie słonecznik, ciasteczka, ptysia i eklera. Chuda nie będę ale za to może trochę zajem pustkę.