izabella87
Fanka BB :)
Ja jestem w 9dpt i objawy podobne do Twoich piersi nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk i mam bóle brzucha a raczej lewego jajnika po prostu szarpie jak opętany![]()
A kiedy robisz betę ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w 9dpt i objawy podobne do Twoich piersi nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk i mam bóle brzucha a raczej lewego jajnika po prostu szarpie jak opętany![]()
Oby bo bobo jakis znikomy....Na pink testach jest mega krecha!! Myślę że beta tylko to potwierdzi :-)
Nie rozumiem takiej odgornej polityki. Wyglada na to, ze musialo sie cos stac ze sie az tak boja i bardzo unikaja transferow dwoch zarodkow.. Obstawiam jakas ciaze mnoga-byc moze trojaczki ktore zagrazaly np zyciu matki i mogli miec przez to problemy.. ehh niedobrzeEdit. Właśnie dzwoniła jeszcze raz lekarka z Novum ze nie dadzą 2 bo nikt nie wyraził zgody. Ani dyrekcja ani embriolog ani moja prowadząca (nie miałam jak się z nią skontaktować bo nie ma jej w pracy od czwartku ale nie całe dwa tygodnie temu sama mnie pytała czy jeden zarodek chce czy dwa...)
Jest odgórne zarządzenie ze nikomu nie daja 2 blastocyst w pierwszym transferze u nich. I nie ważne ze to mój piąty transfer a cztery poprzednie to były bardzo ładnej klasy blastki i w dodatku po pgs.
No trudno, trochę się już nastawiłam![]()
Widac druga kreche jak nic [emoji5] [emoji5] gratulacje!Ehhh jutro 3 cia ostatnia werefikacja... czyli 10 dni po blastocyscie. W piatek 6 dni po beta 26, dzis robiłam testy pink wychodzą a bobo słaba kreska... liczę, ze jednak beta przyrasta.
WspółczujęDzięki Dziewczyny za wsparcie. Niestety beta <0,1.
Czekam na betę... a w Anglii podobno tylko test dają!Widac druga kreche jak nic [emoji5] [emoji5] gratulacje!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze [emoji5] badz dobrej mysli [emoji9] [emoji9] [emoji9]Czekam na betę... a w Anglii podobno tylko test dają!
Dzieki!!!Bedzie dobrze [emoji5] badz dobrej mysli [emoji9] [emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dzisiaj zrobiłam pierwszy raz bete jutro wyniki będę miałaA kiedy robisz betę ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cos ostatnio gdzies slyszalam ze nie robia transferu 2 zarodkow bo zdarzyla im sie ciaza trojacza i jakies obostrzenia zrobiliEdit. Właśnie dzwoniła jeszcze raz lekarka z Novum ze nie dadzą 2 bo nikt nie wyraził zgody. Ani dyrekcja ani embriolog ani moja prowadząca (nie miałam jak się z nią skontaktować bo nie ma jej w pracy od czwartku ale nie całe dwa tygodnie temu sama mnie pytała czy jeden zarodek chce czy dwa...)
Jest odgórne zarządzenie ze nikomu nie daja 2 blastocyst w pierwszym transferze u nich. I nie ważne ze to mój piąty transfer a cztery poprzednie to były bardzo ładnej klasy blastki i w dodatku po pgs.
No trudno, trochę się już nastawiłam![]()