chlopkers
Fanka BB :)
Różne cuda działy się tu na forumnadzieje trzeba mieć zawsze, ale moim zdaniem rośnie za wolno. Przypomnij prosze ilu dniowy zarodek? Jeden czy dwa?
Mialam transferowany jeden trzydniowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Różne cuda działy się tu na forumnadzieje trzeba mieć zawsze, ale moim zdaniem rośnie za wolno. Przypomnij prosze ilu dniowy zarodek? Jeden czy dwa?
taki sok z cytryny to nie wiem czy ci nie zaburzy wyniku, ale możesz spróbowac w aptece kupic ta cytrynową, kosztuje chyba ok 5zl i w labo powiedziec, że masz swoją![]()
Ta wiedza może być mi kiedyś potrzebna także super, że mnie ktoś uświadamił, że w bambuko zostałam zrobionaBoże przepraszm no mi sie pokićkałoprzeciez ty jestes po tranaferze i dzis wynik bety
a ja ci tu o embrioglue truje
kciuki
![]()
Dziewczyny, potrzebuje waszej porady co do kliniki. Bije sie jednak z myslami, czy aby tez nie zmienic, ale potrzebuje pomocy, opinii, itd.
Czy mozecie polecic klinke stosunkowo blisko Krakowa? Taka, abym mogla swobodnie dojechac z Krakowa pociagiem (autem wiadomo tez, ale ja niestety nie mam). Klinika powinna miec godziny otwarcia tak do 21.
Slyszalam o Gyncentrum w Katowicach. Ale nie wiem, mam metlik w glowie. Prosze was zatem o wskazowki, doswiadczenia, opinie. Czy korzystalyscie w klinikach z pakietow, czy kazdy transfer z osobna? (Gyncentrum widzialam ze ma pakiet 2+1 i pakiet poronien - ktos z was z nich korzysta? moze polecic?). Czy macie jakis konkretnych lekarzy, ktorych tam w waszej klinice polecacie albo odradzacie?
Nie myśl, że chce Ci tu podciąć skrzydła, może dziewczyny co miały 3dniowe coś mądrego powiedzą, ale ja przy 5 dniowymym w 20dpt miałam bete ponad 9 tysięcy i powinna gdzies tak oscylować w 22dpt i Twoja. Nie zostaje Ci nic innego jak czekać co powie lekarz. A wcześniej coś telefonicznie z lekarzem rozmawiałaś czy dopiero teraz na wizycie będziecie to omawiać?Mialam transferowany jeden trzydniowy.
Bo Ty babo przeciez w ciazy jestesPoczekam najpierw na rezultat z trzeciego transferu wyniki bety po 12:00, a sikacz z rana z dwoma krechami![]()
Mi moj Pani Dr powiedziała, że przy 3 dniowych zarodkach nie można zastosować embryoglue .
Felia, z ta nadzerka bym cos zrobila, ale tak jak co mowila Inga - najpierw sprobuj przeleczyc lekami.Bylam dzis u gin na kontroli. Niestety lub stety u innego niz zwykle, ale takie terminy. Pytal gdzie sie lecze no to powiedzialam. Stwierdzil, iz powinnam znalesc sobie inna klinike z krakowskich nie moze mi niczego polecic. Slask lub Warszawa mam miec na uwadze. No ale niestety... W klinice w Krk mialam stawic sie koniec lutego a tu gin mi mowi, ze najwczesniej za 2-3 msc. Poza tym temat nadzerka chyba jednak do poruszenia, bo nie wyglada ona super. Ja juz mam metlik w glowie. Jedni mowia, ze usuwac nie trzeba, drudzy ze nadzerki takiej nie zostawia sie. Badz tu kobieto madra. Chyba jednak zrobie cos z nia, bo dyskomfort jest a i swiadomosc iz ona krwawi kontaktowo mnie nie pociesza.
Podsumujac, jestem w kropce. Mam juz po prostu dosc. W pracy sie wszystko wali, zmiany kadrowe, pezyszlosc pod znakiem zapytania a dopiero co zmienialam prace a teraz znow to samo. Jak mam podchodzic do invi gdybym musiala znow zmienic i byla na umowie probnej. Przeciez to jakis koszmar
Tak poza tym macica pusta, jajnik lewy z pecherzykami. Rzekomo mialam tylko podejrzenie pcos, a tu mi znow co innego mowia![]()
Gdzie sie leczysz kochana?Bylam dzis u gin na kontroli. Niestety lub stety u innego niz zwykle, ale takie terminy. Pytal gdzie sie lecze no to powiedzialam. Stwierdzil, iz powinnam znalesc sobie inna klinike z krakowskich nie moze mi niczego polecic. Slask lub Warszawa mam miec na uwadze. Kolejny... Jak talie te inne kiepskie, to czemu je w ogole dopuszczaja. Wku... jestem. W klinice w Krk mialam stawic sie koniec lutego a tu gin mi mowi, ze najwczesniej za 2-3 msc. Poza tym temat nadzerka chyba jednak do poruszenia, bo nie wyglada ona super. Ja juz mam metlik w glowie. Jedni mowia, ze usuwac nie trzeba, drudzy ze nadzerki takiej nie zostawia sie. Badz tu kobieto madra. Chyba jednak zrobie cos z nia, bo dyskomfort jest a i swiadomosc iz ona krwawi kontaktowo mnie nie pociesza.
Podsumujac, jestem w kropce. Mam juz po prostu dosc. W pracy sie wszystko wali, zmiany kadrowe, przyszlosc pod znakiem zapytania a dopiero co zmienialam prace a teraz znow to samo. Jak mam podchodzic do invi gdybym musiala znow zmienic i byla na umowie probnej. Przeciez to jakis koszmar
Tak poza tym macica pusta, jajnik lewy z pecherzykami. Rzekomo mialam tylko podejrzenie pcos, a tu mi znow co innego mowia![]()
Wlasnie mialam z nim konsultacje telefoniczna gdy ta beta spowolnila, a przyrosty byly po ok 30%. I wtedy powiedzial ze mam nie robic wiecej bety, brac caly czas leki, bo biologia to nie matematyka. Ale rownie dobrze mysle ze mogl tak mowic, zebym sie nie denerwowala. W zasadzie i tak nie mam na obecnym etapie na nic wplywu.. tylko to mocno meczy psychicznie taka niepewnosc [emoji52]Nie myśl, że chce Ci tu podciąć skrzydła, może dziewczyny co miały 3dniowe coś mądrego powiedzą, ale ja przy 5 dniowymym w 20dpt miałam bete ponad 9 tysięcy i powinna gdzies tak oscylować w 22dpt i Twoja. Nie zostaje Ci nic innego jak czekać co powie lekarz. A wcześniej coś telefonicznie z lekarzem rozmawiałaś czy dopiero teraz na wizycie będziecie to omawiać?