• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Więcej znam dziewczyn ,które to oddały za pierwszym razem niz tych co im "gładko" poszło ;) więc z samych takich informacji człowiekowi odrazu jest niedobrze ;)
Jak robiłam badania do procedury to jedna dziewczyna właśnie pila i oddała na podłogę.. więc jak tylko mi Pani doktor powiedziała, że mam to zrobić to odrazu mi ta sytuacja przed oczami stanela ...
W sumie to narazie znam tylko Twoja historię, Że dałaś radę ;)
Każdy inaczej reaguje na taka słodycz. Ja w ciąży w ogóle prawie słodkiego nie jem, a mam to badanie przed sobą i tez jakoś żeby entuzjastycznie do tego nie podchodzę, ponieważ jak zjem 2 kostki czekolady to muszę woda popić bo mi jest za słodko. ;)

reklama
Piękna beta! Wróżę bliźniaki [emoji4] u mnie w 9dpt blastocyst beta wynosiła 286 [emoji3] i moje dwie blaski w środę skończą 8 tyg[emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde? Gratuluje...! Urodzenie zdrowych dzieci to wielkie szczęście. U mnie blastki były 3bb i1bb ta druga słabsza ale lekar mówił ze to początek 5 doby i potrafią nadrobić. Teraz czekam na pęcherzyk ciążowy. Ahhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry