hope322
Fanka BB :)
Ja dzisiaj bylam u lekarza i bede robic ok 26-27tc, bo wage mam w normie i nie widzi potrzeby wczesniej. Mam nadzieje, ze wynik bedzie ok.Ja jak bede robic to bedzie 14tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj bylam u lekarza i bede robic ok 26-27tc, bo wage mam w normie i nie widzi potrzeby wczesniej. Mam nadzieje, ze wynik bedzie ok.Ja jak bede robic to bedzie 14tc
Pieknie, gratulacje. Kciuki za przyrostDziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
Jak ja dziś usłyszałam ze zalecają betę w 11dpt to aż dopytałam się dopytałam czy na pewno pamietaja ze to był transfer blastki. W invimed zlecali pi 9 dniach a nigdy nie dotrwalam.

kto by tyle wytrzymałPiękna beta! Wróżę bliźniaki [emoji4] u mnie w 9dpt blastocyst beta wynosiła 286 [emoji3] i moje dwie blaski w środę skończą 8 tyg[emoji173]Dziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
W poprzedniej klinice tez to uslyszalamMi moj Pani Dr powiedziała, że przy 3 dniowych zarodkach nie można zastosować embryoglue .
Ale dziewczyny macie robić glukozę zwykła czy krzywa cukrowa? Bo krzywa robi się koło 26 tc chyba, ze wcześniej wyniki cukru są złeKochana a Ty masz na czerwiec termin i jeszcze glukozy nie robilas? Bo ja mam na sierpień i przed nastepna wizyta ktora jest za 2 tygodnie musze zrobic
U ciężarnych to mówią nawet żeby 90 nie przekroczyła. Wiec idź i rób@misis188 Ja też muszę zrobić teraz bo glukoza wyszła mi 93 a norma chyba jest do 92i też muszę to pić.. Masakra
![]()
Każdy inaczej reaguje na taka słodycz. Ja w ciąży w ogóle prawie słodkiego nie jem, a mam to badanie przed sobą i tez jakoś żeby entuzjastycznie do tego nie podchodzę, ponieważ jak zjem 2 kostki czekolady to muszę woda popić bo mi jest za słodko.Więcej znam dziewczyn ,które to oddały za pierwszym razem niz tych co im "gładko" poszłowięc z samych takich informacji człowiekowi odrazu jest niedobrze
Jak robiłam badania do procedury to jedna dziewczyna właśnie pila i oddała na podłogę.. więc jak tylko mi Pani doktor powiedziała, że mam to zrobić to odrazu mi ta sytuacja przed oczami stanela ...
W sumie to narazie znam tylko Twoja historię, Że dałaś radę![]()
Piekna gratuluje kochanaDziewczyny odebrałam betę 9 dni po transferze blastocyst... 328! Kamień z serca.
Naprawde? Gratuluje...! Urodzenie zdrowych dzieci to wielkie szczęście. U mnie blastki były 3bb i1bb ta druga słabsza ale lekar mówił ze to początek 5 doby i potrafią nadrobić. Teraz czekam na pęcherzyk ciążowy. AhhhhPiękna beta! Wróżę bliźniaki [emoji4] u mnie w 9dpt blastocyst beta wynosiła 286 [emoji3] i moje dwie blaski w środę skończą 8 tyg[emoji173]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom