gosia321
Fanka BB :)
A co sie z ta ciaza dzieje ze tak sie przestraszyli. No fakt duze ryzyko ale przeciez nie zdaza sie u co 2 pacjentkiA w ogóle to prawda ze obostrzenia w Novum są przez tą ciążę trojaczków ze stycznia o której wspominalyście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co sie z ta ciaza dzieje ze tak sie przestraszyli. No fakt duze ryzyko ale przeciez nie zdaza sie u co 2 pacjentkiA w ogóle to prawda ze obostrzenia w Novum są przez tą ciążę trojaczków ze stycznia o której wspominalyście
A co sie z ta ciaza dzieje ze tak sie przestraszyli. No fakt duze ryzyko ale przeciez nie zdaza sie u co 2 pacjentki
A jakies wielkie problemy zdrowotne miala ta matka i trojaczki, ze az tak sie przestraszyli w Novum?
Powodzenia!Medicover Białystok dr Pierzynski Piotr; ) i wizytę mam jutro
Cudownie! [emoji173] [emoji173] [emoji173]Ja też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.
13 dni od transferu zarodka 3 dniowego tak? Hmmm u mnie weryfikują czy doszło do ciazy biochemicznej. Chcą wiedzieć czy było zagnieżdżenie.Zastanawiam się dlaczego lekarz kazał mi robić betę dopiero 13dpt? A wy robicie tak szybko ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My mielismy wizyte startowa 29.12 i juz wtedy Doktor na moje pyt o dwa zarodki wyjasnil ze to niewskazane ze wzgledu na powiklania, ze celem ivf jest zdrowa ciaza i urodzenie zdrowego dziecka itd itd.. wiec moze wczesniej juz mieli ta sytuacje z trojaczkami?Nie mam pojęcia. Ja tylko spytałam co się stało bo jeszcze dwa tygodnie temu byłam na wizycie spytana czy chcęjeden czy dwa. Powiedziałam ze jeden ale zmieniłam zdanie i się okazało ze są trudności. Pani dr na to ze sytuacja się zmieniła bo nowe procedury maja od niedawna. Ja na to ze słyszałam o jakiejś potrójnej ciazy a ona ze no właśnie.
Lekarze nie chcą robić nam bliźniaków, jest to zawsze ryzyko a jak ciaza trojaczków to tym bardziej.
Swoją droga ja bardzo pracowałam w dniu owulacji żeby zwiekszyc szanse „po domowemu”więc kto wie, bliźniaki teoretycznie mogą być
Może niekoniecznie, ja miałam swój pierwszy transfer we wrześniu w innej klinice jak zapytałam czy może dwa byśmy podali zarodki to lekarz powiedział to samo co Tobie. Jakby nie patrzeć ciąż bliźniacza jest odstępstwem od normyMy mielismy wizyte startowa 29.12 i juz wtedy Doktor na moje pyt o dwa zarodki wyjasnil ze to niewskazane ze wzgledu na powiklania, ze celem ivf jest zdrowa ciaza i urodzenie zdrowego dziecka itd itd.. wiec moze wczesniej juz mieli ta sytuacje z trojaczkami?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A powiem Wam ze kupilam sobie poduszke do spania dla kobiet w ciazy. Brzuszka jeszcze nie mam ale boje sie na nim spac a dodatkowo jest obolaly po heparynie i powiem Wam ze rewelka! Tylko jest problem bo mojemu psu sie tez spodobaladzis bedzie walka w nocy
![]()

Ja przy tym samym wzroście ważę 61kg [emoji22] no ale urodziłam 3 tygodnie temu...Ojj dziewczyny gadacie tak o tych kilogramach a ja mam "problem" w drugą stronę.
Ja przy 158 cm ważę 44.5 kg.
Wiem że praca w stajni i częsta jazda sprawiły że wyglądam tak a nie inaczej.
Ale jak słyszę od mojej babci ( najczęściej) że wyglądam jak 16- latka i z taką budową ciała to ja nigdy nie zajdę w ciążę a o porodzie to już w ogóle nie ma mowy to **uj mnie strzela i kończy się wyciem...
Co dziwne mój mąż zauważył że się sporo poprawiłam ( taaak utylam całe 1,5 kg w 4 lata) ale jak obcielam włosy o ok 20 cm to się w ogóle nie zorientował![]()