Powodzenia, daj znac jak poszło.Cześć Dziewczyny, miłego dnia i samych dobrych wiadomości.![]()
Dzisiaj o 13 mam wizytę u dr.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia, daj znac jak poszło.Cześć Dziewczyny, miłego dnia i samych dobrych wiadomości.![]()
Dzisiaj o 13 mam wizytę u dr.
hehe no nie wiem bo i tak mało jem ... i do tego karmię piersią ... za ćwiczeniami nie przepadam, ale będę musiała, tyle, że nie wiem czy nie lepiej poczekać na koniec połogu
Jak cudownie. Niech rosną zdrowoTeż mam takie wrażenie,a dziś już bejbiki fikaja fikołki :-)

Właśnie ruchu mam malo bo nawet na spacery nie chodzimyTy już na pewno dobrze z Zosią ćwiczysz![]()
PowodzeniaDzień dobry dziewczyny ja juz niedługo ruszam na wizytę; ) mam nadzieję ze będzie zielone światełko; )
Dziewczyny, jak juz beta sie potwierdziła to zyje w strachu przed usg, nie patrzę na nic. Nie wiem moze zwariowałam. Czuje strach.
Dzieki kochana, przyszły tydzien usg.To zrozumiałe. Myśl pozytywnie i pij meliskę. Zrób to dla swoich kropeczek. Z tego, co pamiętam, to miałaś podane 2 blastocysty. Bądź dla siebie i dla nich dobra.
Na kiedy masz wyznaczone usg?
A czemu jeszcze nie chodzicie? Za zimno u Was? Kochana w nocy wstajesz, Mała ma kolki więc na pewno skaczesz z nią na rękach. Chwila moment i będziesz laska :-))Właśnie ruchu mam malo bo nawet na spacery nie chodzimy
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"