Szczescie1986
Fanka BB :)
Mam małe pytanie bo słyszałam różne wersje! Czy duza ilość herbaty może działać na osłabienie plemników??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic takiego nigdy nie slyszalamMam małe pytanie bo słyszałam różne wersje! Czy duza ilość herbaty może działać na osłabienie plemników??
Niby kobiety zielonej i czerwonej nie mogą pic! A dla panow czernej?!!Nic takiego nigdy nie slyszalam
Ja mam polskiej firmy” cebuszka”Dla mnie gorszy od bólu brzucha po zastrzykach jest ból kręgosłupa. No ale...nikt nie mówił że będzie lekko, łatwo i przyjemnieObczaiłam poduchy na allero. Muszę mojego zmobilizować żeby mi taką na Walentego sprawił
A firma ma znaczenie, czy to wszystko ta sama chińszczyzna![]()

Dobrze z domowych sposobow jest zrobic sobie nasiadowke z kory debu albo po prostu ja zaparzyc i sie tym podmywac. Ja mialam raz grzybice taka co sama leczylam i wlasnie podmywalam się naparem z kory debu i kupilam w aptece tantum rosa saszetki czy jakoś tak ale moze najlepiej zajść do lekarza i on przepisze np globulki nestatynyDziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość![]()
PowodzeniaJa juz przed drzwiami do gabinetu jeszcze zdarzyłam zajechać na obiadek zoladeczek pełny i czekam![]()
Serce wali mi jak szalone mam nadzieję że będzie dobrze tak sie bojePowodzenia![]()
Bo nie możemy sie zorganizować [emoji16] i trochę zimno... Raz byliśmy to się darła wnieboglosy hehA czemu jeszcze nie chodzicie? Za zimno u Was? Kochana w nocy wstajesz, Mała ma kolki więc na pewno skaczesz z nią na rękach. Chwila moment i będziesz laska :-))