Też ja polecamJa mam polskiej firmy” cebuszka”![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też ja polecamJa mam polskiej firmy” cebuszka”![]()
Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość![]()
Mam dokładnie tak samo .Dziewczyny, jak juz beta sie potwierdziła to zyje w strachu przed usg, nie patrzę na nic. Nie wiem moze zwariowałam. Czuje strach.
Bo nie możemy sie zorganizować [emoji16] i trochę zimno... Raz byliśmy to się darła wnieboglosy heh
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Polecam podmywanie sie tantum rosa i globulke gynoxin. To jest tylko jedna globulka,ale naprawdę pomaga. Raz gdy mi wyjątkowo dokuczylo musialam wziac 2 i juz bylo ok. Tylko,ze z tego co pamiętam to jest na recepte. Jednak uwazam,ze moze Ci pomoc.Dziewczynki chyba jestem posiadaczką przewlekłej grzybicy. Czy któraś to dziadowstwo pokonała. Napiszcie mi o jakimś złotym środku bo ....delikatnie mówiąc mam dość![]()
A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Sliczne malutkie skarbeczki, aż serce rośnie od takich zdjęć.A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)