A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
@walczaca o szczescie super widok , aż się serce raduje.
Ja biologiczna matka nie będę, ale dziś zapisaliśmy się na pierwsza rozmowę adopcyjna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc przedstawiam Wam moje cuda i moje ulubione zdjęcie :-)
Uuuu to dość długo :/ wiesz wierze, że te badania wyjdą dobrze i niestety to po prostu nie było to podejście. A drugie będzie w 100% udane! :-))Rety do 4 tygodni.kolejny transfer pewnie w wawkavje kurde zrobie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
O fajnie, że zaczęliście działać. Kiedy rozmowa?? :-))@walczaca o szczescie super widok , aż się serce raduje.
Ja biologiczna matka nie będę, ale dziś zapisaliśmy się na pierwsza rozmowę adopcyjna![]()
Super [emoji11][emoji11]Tak wszystko u nas ok. @Oczekiwanie2017 też ma się dobrze, wraz z Maleństwem.
Spokojnie, nie można jeść serów z mleka niepasteryzowanego. Jeśli ser pleśniowy jest z mleka pasteryzowanego można go jeść.
W poniedzialek o 15;45O fajnie, że zaczęliście działać. Kiedy rozmowa?? :-))
Będę trzymać kciuki, daj znać jak poszło :-))W poniedzialek o 15;45)))
Hej dziewczyny, 17 dpt-beta 1.673, w sumie nieźle ale boli mnie brzuch, coś jak na okres, po nospie mija. Czy powinnam iść do lekarza?Dokladnie, dodatkowo 90% serów pleśniowych na półkach sklepowych jest z mleka pasteryzowanego, więc spokojnie![]()
UfffDokladnie, dodatkowo 90% serów pleśniowych na półkach sklepowych jest z mleka pasteryzowanego, więc spokojnie![]()
W invimedzie we WrocławiuA gdzie teraz jesteś w jakiej klinice ? Już chyba pytałam, ale ciężko tu wszystkich ogarnąć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom