Jeśli jest z mlekiem pasteryzowanym to można mnie ostatnio na raclette wzięło też smierdzielek ale na mleku past.wiec okWogole nawet zwykłego??a dla mężczyzn można?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli jest z mlekiem pasteryzowanym to można mnie ostatnio na raclette wzięło też smierdzielek ale na mleku past.wiec okWogole nawet zwykłego??a dla mężczyzn można?
Mam jeden ostatni...Kurcze przykro miprzy blastocyscie to raczej nie wrozy dobrze ale bierz leki i za dwa dni powtorz bete. Masz jeszcze mrozaki??
Rety do 4 tygodni.kolejny transfer pewnie w wawkavje kurde zrobie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
@walczaca o szczescie super widok , aż się serce raduje.
Ja biologiczna matka nie będę, ale dziś zapisaliśmy się na pierwsza rozmowę adopcyjna![]()
Hej dziewczyny, 17 dpt-beta 1.673, w sumie nieźle ale boli mnie brzuch, coś jak na okres, po nospie mija. Czy powinnam iść do lekarza?
Kochane moje - kamień spadł mi z serca.
Wszystko w porządku, maleństwo ma prawie 5 cm, serduszko ma 153 uderzeń - jak to powiedział profesor „bajka”
Taka jestem szczęśliwa
Dziękuję Wam za dobre słowa i kciuki![]()
Mozarella też nie można, poczytaj sobie czego nie można jeść w ciążyA ja tak go wcinalam ! Teraz mogę gdybać może to i przez ser się nie udalo!
Super!!! Wiedziałam ze wszystki bedzie dobrzeKochane moje - kamień spadł mi z serca.
Wszystko w porządku, maleństwo ma prawie 5 cm, serduszko ma 153 uderzeń - jak to powiedział profesor „bajka”
Taka jestem szczęśliwa
Dziękuję Wam za dobre słowa i kciuki![]()