Mozzarelli nie można ??????!!!! A ja się ostatnio objadlam......Mozarella też nie można, poczytaj sobie czego nie można jeść w ciąży![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozzarelli nie można ??????!!!! A ja się ostatnio objadlam......Mozarella też nie można, poczytaj sobie czego nie można jeść w ciąży![]()

Lekarz mi mówił, ze to nie przekreśla szans ale spadają do kilku procent(niestety). Ale zna przypadki gdzie po takim wyniku była ciąża. Mowię o podaniu 5dniowych zarodków.Witajcie. Czy komus beta wzrastala bardzo powoli? Dzis 9 dpt i <2,0. Normalnie w to nie wierze.... k... trzeci transfer...
Zawsze to jakas nadzieja... moj byl 6-cio dniowy..Lekarz mi mówił, ze to nie przekreśla szans ale spadają do kilku procent(niestety). Ale zna przypadki gdzie po takim wyniku była ciąża. Mowię o podaniu 5dniowych zarodków.
Powiedział źe w środku nic nie widać, że musiałam sie zadrapać przy aplikacji luteiny.Wspaniałe wiadomosci. Gratulacje. A lekarz mówił skąd plamienie?
Paracetamol jak najbardziejKochane tak mi pęka głowa ,że zaraz zejdęmogę coś na ból głowy ? Paracetamol?
zaraz mi wybuchnie
![]()
Nie używaj aplikatora, ja się raniłam nawet przed transferemDzisiaj zwykła wizyta, prenatalne mam 13 lutego.
A plamienie najprawdopodobniej od aplikacji luteiny - mówił ze czesto się zdarze ze tym patyczkiem uszkadzamy ścianke