• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj to niestety nie pomogę, bo chciałam polecić bardzo dobre miejsce do prowadzenia ciąży wielopłodowej ale w Wa-wie. Poszukaj w Twoich okolicach, moim zdaniem najlepiej w przychodni przy szpitalu o wysokim stopniu referencji.
Link do: Ciąża i poród - Informator
Rybka byla z Tarnowskich Gor i mimo wszystko musiala jezdzic gdzirs dalej. Przy takich ciazach nie ma co patrzec na kilometry wazna jest dobra opieka kogos kto ma o tym pojecie

No moja lekarka mówiła ze jeden taki przypadek mieli w klinice ale tam jedno dziecko umarło tyle ze tamta babka starsza była miała 48lat niewiem czy to ma znaczenie.Podobno tak może się stać ze jedno silniejsze będzie kraść jedzenie drugiemu i ono nie będzie miało szans.Ta ciąża jest taka ze są w jednym worku i będą mieć jedne łożysko.26.02mam kolejna wizytę
Kochana to musisz już od razu upominać maleństwa, że mają się dzielić po równo, bez taryfy ulgowej ;) Po drugiej stronie brzucha mogą się kłócić o zabawki ile będą chciały :D

Rybka byla z Tarnowskich Gor i mimo wszystko musiala jezdzic gdzirs dalej. Przy takich ciazach nie ma co patrzec na kilometry wazna jest dobra opieka kogos kto ma o tym pojecie

To w tym temacie znam jedno doskonałe miejsce: poradnia ciąż wielopłodowych przy szpitalu na Starynkiewicza w Warszawie. Zajmuję się tylko ciążami wielopłodowymi, lekarze z ogromnym doświadczeniem, w odwodzie szpital o najwyższym stopniu referencji. Wiem, że robią takie cuda w razie W jak operacje laserowe na kosmówce (rozdzielenie kosmówki) i inne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry