Maryanka
Fanka BB :)
Tak było coś około 74Są dobre.
I duży przyrost. Pisałaś ile było w 9dpt?
Ładnie rośnie.![]()
Sama w to uwierzyć nie mogę.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak było coś około 74Są dobre.
I duży przyrost. Pisałaś ile było w 9dpt?
Ładnie rośnie.![]()
Sama w to uwierzyć nie mogę.Tak to jest ładna beta. Teraz chill out, jedziemy na tym samym wózku, ja bede w 15 dniu od transferu odebrałam we wtorek. Teraz usg przyszły tydzien.Moja Dr odpisała, że bardzo dobry wynik to mnie uspokoiła![]()
![]()
Też miałam teraz EncortonDziękuję. :*
To poproszę o encorton przy następnym transferze.

Super.Tak było coś około 74Sama w to uwierzyć nie mogę.
A mialas wczesniej badania immuno czy dali tak na wszelki wypadek?Ja intralipid miałam już przy pierwszym transferze.
Wiem właśnie.Też miałam teraz Encorton![]()
Dopiero mi wysłali w systemie wyniki kurczę nie wiem czy nie za mało tej bety już się denerwuję w 11dpt 187,40mlU/ml ...w sumie 3 dniowe zarodki były, ehh wysłałam info do Dr czekam na odpowiedź... Dr odpisała właśnie, że wyniki bardzo dobre i powoli mam odstawiać estrofem. No ja nie wierzę
![]()
Tak na wszelki wypadekA mialas wczesniej badania immuno czy dali tak na wszelki wypadek?
Bedzie!!!! Trzymam kciuki za Ciebie!Super.![]()
Do 3 razy sztuka.
Też liczę na to, że trzeci transfer będzie u mnie tym szczęśliwym.
Nie nie brałam go od 2d cyklu aż przez dwadzieścia dni po jednej tabletceWiem właśnie.bierzesz go dalej? Czy jakie są zalecenia co do tego?