reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wracam do gry to znaczy do walki ponownie. Udało się nam nazbierać fundusze na procedurę i jestem już na stymulacji 5 dzień,dziś była pierwsza kontrola i przedłużenie zastrzyków stymulacyjnych.Rośnie po 3 pęcherzyki w każdym jajniku.Kolejna wizyta w środę 14 lutego a punkcja być może 16 lutego.Tak się składa, że tego dnia wypadają moje 42 urodziny.

reklama
Miałam podany 5 dniowy zarodek wykluty z otoczki - jeśli ten fakt coś zmienia. Transfer crio.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znaczy ze jest szybciutki, poza otoczka to klasa 6:) Ja miałam transfer we wtorek 4AA ale mrożony w 6 dobie.
Jak sikaniec wyjdzie robiony z instrukcja pozytywny to zawsze jest wiarygodny, beta jest co nie znaczę ze nie zacznie spadać po 2 dniach i klapa. Wychodzą nawet 6 dni po crio, ale mojej koleżance drań wyszedł dopiero w 6 tygodniu ciazy tak Wiec negatyw pewny nie jest długo.

Myśle ze skoro sikańce zgodnie z instrukcją od dnia okresu normalnie to liczba dni między owulacja a okresem u ciebie minus wiek zarodka. Czyli jakiś 7/8 dzień i najlepiej Pink z Rossmana.

Dziewczyny wracam do gry to znaczy do walki ponownie. Udało się nam nazbierać fundusze na procedurę i jestem już na stymulacji 5 dzień,dziś była pierwsza kontrola i przedłużenie zastrzyków stymulacyjnych.Rośnie po 3 pęcherzyki w każdym jajniku.Kolejna wizyta w środę 14 lutego a punkcja być może 16 lutego.Tak się składa, że tego dnia wypadają moje 42 urodziny.
Super. Szykuje się niezła ekipa walentynkowa

Miala ktoras skuteczne in vitro na starynkiewicza w warszawie ?
Ja ostatnio byłam poddana procedurze in vitro na Starynkiewicza. Niestety u mnie wystąpił problem ma tle embrionalnym i jajeczka nie rozwinęły się choć prawidłowo zostały zapłodnione. Noe doszło do transferu bo nie zostało ani jedno jakeczko. W trakcie procederu poznałam dwie dziewczyny. Jedna wróciła.po kolejne in vitro bo chce mieć drugie a na pierwsze też z Uczkin z In vitro, a druga wróciła po jajeczko które czekało zamrożone. Natomiast w tym samym czasie prócz mnie było chyba ze 4 dziewczyny, które też były w trakcie stymulacji. U którego lekarza się leczysz?

Ostatnia edycja:
Super trzymam mocno kciuki za piekne jajka ;).

reklama
Nieskromnie powiem, dzieci mnie uwielbiają a ja Je. Synek mojej siostry to moje oczko w głowie. Uwielbiam Go nawet jak mnie gryzie:). Rozpuszczam Go ile się da. Myślę, że Dorotkę, bo tak będzie miała na imię córeczką siostry, pokocham równie mocno.Dopiero dziś idę do szpitala. Co do adopcji zobaczymy. W poniedziałek pierwsza rozmowa.
Będziesz najlepszą mamą pod słońcem. Daj znać po rozmowie:-) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry