reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem tak. Jeśli jesteś w ciazy to w środę beta już prawdę powie. Tydzień po transferze blastki i to tak dorodnej... A test wyjdzie albo nie nawet jak w ciazy jesteś.
Tak czy inaczej jak kupisz dziś test to zrobisz albo od razu albo z rana, nie dasz rady doczekać do środy jak będzie w domu ;) ;) ;)

Właśnie tez i tak myśle czy dziś jest sens czy lepiej z rana[emoji23] bo do środy faktycznie hektar czasu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@chlopkers A Ty jak się czujesz ??
A dziekuje, wstyd sie przyznac, ale po wczorajszym wybuchu furii na mojego M, z blizej nieokreslonego powodu, zeszlo mi cisnienie i sie uspokoilam[emoji6] bo od dwoch dni chodzilam jak tykajaca bomba zegarowa.
A tak powaznie caly czas mam zawroty glowy, nie spie w nocy i pozniej przesypiam polowe dnia. Budze sie zazwyczaj z glodu na posilki. Ale odnosze wrazenie ze moje obolale dotychczas piersi troche odpuscily, wiec objawow ciazowych poki co malo. Staram sie czyms zajmowac glowe. No i tlumacze sobie, ze juz nic nie mozemy zrobic, staram sie podchodzic na zasadzie, ze co ma byc to bedzie.
A teraz walcze z klinika zeby moc pojechac na ta wizyte w pt, u mojego Dr juz nie ma miejsc, jestem umowiona na tel do niego jutro popoludniu i bede prosic zeby nas jednak przyjal. Pierwotnie plan byl taki ze USG zrobi mi moj gin na miejscu, ale akurat na ten tydz ma urlop. A kurcze jakos ciezko mi isc do kogos nieznajomego. Wiem, ze to dziwne, ale mam problem z zaufaniem do lekarzy, ktorych nie znam [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe i jutro bede zionac anastezjologowi czosnkowym smrodkiem ;)
Nie przejmuj sie smrodkiem. Czuc od razu po spozyciu, pozniej umyjesz zeby i bedzie ok. Zreszta z anestezjologiem sie nie caluje [emoji6] Dziewczyny maja racje. Mi przeszly zatoki gdy bralam Encorton dopiero jak wlaczylam do "leczenia" czosnek [emoji4]

Hej to troszkę nie tak ze jedno umiera jak drugiemu zabierze w ciąży jaka masz i jaka ja miałam jeśli wystąpi syndrom pobierania i nie jest wykryty w porę i nie zostanie zrobiony zabieg laserowego rozdzielenia naczyń umierają oba bliźniaki dlatego takie ciążę kontroluje się co dwa tygodnie i prowadzić musi ją dobry specjalista który zna się na takich ciaza i różnica między dziećmi w wadze nie może przekroczyć 20% moja zakończyła się w 7 m szczęśliwie a teraz 21.02 moi chłopcy będą obchodzić swoje pierwsze urodziny . Pozdrawiam wszystkie dziewczyny życzę samych dwu kreskowych testów wysokich bet i szczęśliwych rozwiązań :) Ja za jakiś rok wracam po moja córeczkę ;) :) :)
Tak to właśnie bardzo ważne by mieć dobrego specjaliste.Chyba z tobą pisze na Fb tak?

Czochn poszedl w ruch :D bedzie mial anestezjolog przeboje no nic uprzedze. Goraca woda z sola troche pomogla. Trudno wieczorem tez walne sobie 1000 wit c najwyzej bede szczac ;)
Amolem nie bede sie smarowac bo nie nawidze jego zapachu

reklama
A dziekuje, wstyd sie przyznac, ale po wczorajszym wybuchu furii na mojego M, z blizej nieokreslonego powodu, zeszlo mi cisnienie i sie uspokoilam[emoji6] bo od dwoch dni chodzilam jak tykajaca bomba zegarowa.
A tak powaznie caly czas mam zawroty glowy, nie spie w nocy i pozniej przesypiam polowe dnia. Budze sie zazwyczaj z glodu na posilki. Ale odnosze wrazenie ze moje obolale dotychczas piersi troche odpuscily, wiec objawow ciazowych poki co malo. Staram sie czyms zajmowac glowe. No i tlumacze sobie, ze juz nic nie mozemy zrobic, staram sie podchodzic na zasadzie, ze co ma byc to bedzie.
A teraz walcze z klinika zeby moc pojechac na ta wizyte w pt, u mojego Dr juz nie ma miejsc, jestem umowiona na tel do niego jutro popoludniu i bede prosic zeby nas jednak przyjal. Pierwotnie plan byl taki ze USG zrobi mi moj gin na miejscu, ale akurat na ten tydz ma urlop. A kurcze jakos ciezko mi isc do kogos nieznajomego. Wiem, ze to dziwne, ale mam problem z zaufaniem do lekarzy, ktorych nie znam [emoji52]

A to myślałam ,że już macie umówiona wizytę na 100% w przyszły piątek ? A zwolnienie do kiedy masz ?
Cały czas myślę jak u Was się zakończy i nie przestaje 3mac kciuków! ✊❤ i z chłopami to tak jest ! :P mój wczoraj też doznał mojej bezpodstawnej złości :D bidulek :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry