misis188
Fanka BB :)
To kochana beta ładnaPunkcję miałam 31.01 a transfer 01.02 wiec dziś mamy 12dpt a zarodek 1 dniowy z tego co się przed chwila dowiedziałampierwsza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To kochana beta ładnaPunkcję miałam 31.01 a transfer 01.02 wiec dziś mamy 12dpt a zarodek 1 dniowy z tego co się przed chwila dowiedziałampierwsza
Wlasnie tam w Szpit Zeromskiego jest takie spore lab centralne Diagnostyki. Ale na ten progesteron nieraz poltorej doby musialam czekac. Ale zadzwonie tam. I dopytam. Bo fakt, ze ja do tej pory sprawdzalam wyniki online. Mozliwe ze papierowe do odbioru osobistego u nich beda wczesniej [emoji4]Kochana znajdź jakas diagnostyke i wyniki masz w tym samym dniu
Widac ze babcia znała sie na rzeczyCipki...tak moja babcia mówiła na małe kurczaczki![]()
W której klinice podają takie wczesne zarodki? Pierwszy raz o czymś takim słyszę.![]()
Kochana ale ja progesteron.zawsze w ten sam dzien miałam w duagnostyceWlasnie tam w Szpit Zeromskiego jest takie spore lab centralne Diagnostyki. Ale na ten progesteron nieraz poltorej doby musialam czekac. Ale zadzwonie tam. I dopytam. Bo fakt, ze ja do tej pory sprawdzalam wyniki online. Mozliwe ze papierowe do odbioru osobistego u nich beda wczesniej [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli to znaczy, ze musze dobrze sie doinformowac w Diagnostyce zanim zaczne panikowac na forum [emoji6]Kochana ale ja progesteron.zawsze w ten sam dzien miałam w duagnostyce
1.02 miałam transfer a 31.01 miałam punkcję wiec nie bylo
Witam, 6lutego mialam criotransfer blastocysty 4aa, beta 6 dpt 1,5. 7 dpt 2,3 myslicie ze jest jakas szansa ze sie udalo?