hope322
Fanka BB :)
Nie widze nic niestety, musisz byc cierpliwaZobacz załącznik 839074
Ejjj moje kochane ciocio - ekspertki od płci - może u mnie coś wypatrzycie
Bo ja patrze na link który podałyscie i nic nie mogę wymyślić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie widze nic niestety, musisz byc cierpliwaZobacz załącznik 839074
Ejjj moje kochane ciocio - ekspertki od płci - może u mnie coś wypatrzycie
Bo ja patrze na link który podałyscie i nic nie mogę wymyślić![]()
Uwielbiam wasNie widze nic niestety, musisz byc cierpliwa![]()
czarownice jesteście

Miło że pytaszTamiza a co u Ciebie? Hiperka poszła już w piernik? Dostałas już @?

My to w ogole odpowiadamy niczym mama ginekologUwielbiam wasczarownice jesteście
![]()
![]()
Cześć ciotki ❤Zobacz załącznik 839056
Hehe tez ciekawa jestem :-) ale zdziwiłabym się gdybyśmy wszystkie się pomyliły.. :-)My to w ogole odpowiadamy niczym mama ginekologhaha. Ciekawe czy u Zylwi sie sprawdzi
![]()
Kochana progesteron jak u nich robiłam rano to samym wieczorem był wynik. Ewentualnie musiałabyś sie zalogować do labo z życzkowskiego "logowanie w stary sposób" i tam jest wynik widoczny ciut wcześniej niż na cswDziewczyny moja wizyta kontrolna jednak bedzie w sobote. Wlasnie rozmawialam z Doktorem, na pt ma juz full grafik zabiegow i prosil o przyjazd w sob na 11.40.
I teraz pytanie do dziewczyn z Krk [emoji4] myslicie ze jest jakies laborat, w ktorym oddajac krew w piatek zrobia mi wyniki z HCG i progesteronu do konca dnia, najpozniej do soboty rano? Za rada Asi jezdze do Zeromskiego, bo tam nieraz po 2h jest juz beta. Jednak na progesteron sie dlugo u nich czeka. Doktor mowi, ze moge miec wyniki z piatku, ale zebym miala tez zrobiony progesteron i kurcze mam teraz zagwozdke jak to ogarnac
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zaraz na drugi dzień po punkcji miałaś transfer? Bo z tego co piszesz tak wynika... szczerze mówiąc pierwszy raz sie spotykam z takim wczesnym transferem...? Tak na dobrą sprawę to jeszcze nie zawsze na następny dzień po punkcji jest pewność czy komórki się poprawnie zapłodniły - czasem daje się im więcej czasu, jeśli jeszcze nie widać, czy komórka się zapłodniłaPunkcję miałam 31.01 a transfer 01.02 wiec dziś mamy 12dpt a zarodek 1 dniowy z tego co się przed chwila dowiedziałampierwsza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom