reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale masz tam pięknie:)
Powodzenia na trasie :)
Z doświadczenia wiem, że upadki dużo mniej bolą po grzanym winie :P:D
Haha dokladnie tak! Ja dopiero sie ucze i wciaz jestem na etapie opanowywania kontrolowanego upadku [emoji6] ale tak to jest gdy sie nie jezdzilo od kilku lat [emoji4]
Powodzenia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam do was jeszcze jedno pytanie biore prolutex raz dziennie zastzryki w brzuch i są starsznie bolestne tzn nie sam zastrzyk ale po brzuch jest strasznie bolesny przy dotyku ruchu itp. Wcześniejsze zastrzyki były ok. To norma ?
gooossia17 super wynik kciuki są

Niestety to norma:( Ja przez te buły podskórne kupiłam już sobie spodnie ciążowe :P bo zwykłe uciskały akurat w tych obolałych miejscach.

Postanowione.
Biorę wszystkie dokumenty związane z moim leczeniem i męża w Uczkin i zmieniamy klinikę. Powiedzcie mi która byłaby naj lepsza i nie zadrze pieniędzy na bezsensowne badania.
Zastanawiam się nad Bocianem w Warszawie. Koleżance udało się tam za pierwszym razem.
Wchodzi w grę Warszawa lub Łódź
Novum Warszawa :-D ja bym odpuściła Bociana... tu na forum nie cieszy się zbytnio dobrymi opiniami.

Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki

Progesteron bardzo ładny, a beta faktycznie Ci zapinkala...może bliźniaki:D

reklama
Postanowione.
Biorę wszystkie dokumenty związane z moim leczeniem i męża w Uczkin i zmieniamy klinikę. Powiedzcie mi która byłaby naj lepsza i nie zadrze pieniędzy na bezsensowne badania.
Zastanawiam się nad Bocianem w Warszawie. Koleżance udało się tam za pierwszym razem.
Wchodzi w grę Warszawa lub Łódź
Polecam Gameta łódź

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry