reklama
Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
annemarie
Fanka BB :)
mnie zawsze boli ,w sumie moglabym w lazience mieszkac.Zaoszczesdzilabym latania po schodach i sprawdzania. Czy jestem w ciazy czy nie,zawsze mam ten objawJa tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
dżoasia
buhahaha annemarie jakbyśmy w klinice dostawały białe fartuchy to z naszą wiedza mogłybyśmy mieć większe kolejki pacjentek niż lekarzeKurcia kto tu nie ma???
Kazda klinika powinna byc wyposazona w biale fartuchy dla pacjentek i oddzialy zamkniete![]()
Bralam 12.5 a teraz 25A jaka dawke bierzesz ?
Chocolateri
Bolał normalka. Potem jeszcze dojdzie ból krocza, pachwin i pleców. Przyzwyczajaj się kochana [emoji6]Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
Wszyscy mi mówią że mam się wyspać bo po porodzie nie pośpię. Jak tu spać jak co godzine sikam i mam wrażenie że maluchy maltretuja moje wnętrzności
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
HEJDziś jest mój 36 dpt (Matko! Ale zleciało
) i powiem Ci że do tej pory mam chwile gdzie a to jajnik ukłuje dość konkretnie, a to brzuch boli... na takie bóle żeby się nie denerwować mój lekarz (i oczywiście naszej forumowe ekspertki
) radziły by wziąć nospe. Pomaga
Po pierwsze to powinnaś choć spróbować się uspokoić, wyluzować dla Maluszka. Ja też się niepokoję i odliczam dni od wizyty do wizyty ale wiem że ciągłe negatywne myślenie nie pomaga. Aaa i co do plamień - tak, plamienia są - może nie są duże i nie często ale się zdarzają. Jeśli cokolwiek Cię niepokoi to jedź sobie na izbę przyjąć na USG
![]()
reklama
Chocolateri
Staraj się w ciągu dnia poleżeć z nogami wysoko. Ja brałam poduchy z sofy podkladalam pod kolana i tak codziennie 1-2 h spędzałam np czytając.Ja mam taki problem ze czesto ma te cb. Juz 3 raz. Teraz tak sie boje aby tak sie nie stało. ;((((( boli mnie jak na okres i tak boje sie zeby ta beta nie spadła ;(
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: