Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Troszke malo. Wiem lekarzem nie jestem ale lecze swoja tarczyce juz 10 rok wiec czasami sama modyfikuje sobie dawki wedlug schematu ktorym to zawsze dawkk modyfikuje mi lekarz i nigdy nie uslyszal od niego ze cos zle zrobilam.Bralam 12.5 a teraz 25
Mam dokładnie tak samo!!Ja tez tak mam a to dopiero 15DPT a warjuje mam lekkie plamienie to juz wogole wystarczy moment i wybucham. Dziewczyny tym ktorym sie udalo czy was tez bolal brzuch jak na okres ja nie wiem macica jajniki poprostu czasem tak kuje. Dzis mam wizyte u ekarza tak sie boje zeby ta beta nie spadla i zeby to jie byla cb. ;(
Zylwia czyli miałaś progesteron dowcipny?@dżoasia Tak masz rację jak zwyklenie muszę Cię poprawiać
później jak mi spadł progesteron to miałam dołączoną luteine podjezykowa A zeszlam ze wszystkiego w 8tc
![]()
Rewelacja!!! Oby dalej wszystko szło zgodnie z planem... nie może być inaczejDziewczyny dziekuje za słowa otuchy dzis. Jesteście cudowne. A wiec beta 16 338, pęcherzyk ciążowy równy, głęboko w macicy, zarodek juz wyszedł w połowie z jaja, wszystko ok. Następna wizyta serce, od niedzieli zaczynam 7 tydzien. Stres na każdym etapie oooogromny. Ściskam Was

Rewelacja!!! Oby dalej wszystko szło zgodnie z planem... nie może być inaczej[/Q
Dzieki ehhh oby.
Za 2 tygodnie czyli 28 lutego to bedzie juz dokladnie 28dptMoim zdaniem dobrze a kiedy pierwsze usg?