gosia321
Fanka BB :)
E tam przestan wiekszosc z nas jest tu po lub w trakcie sterydow wiec przywyklysmy do widoku buzi przedstawiajacej ksiezyc w pelniMnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
E tam przestan wiekszosc z nas jest tu po lub w trakcie sterydow wiec przywyklysmy do widoku buzi przedstawiajacej ksiezyc w pelniMnie na fejsie nie ma, a po tych sterydach jakbym twarz tu pokazała, to by forum opustoszało![]()
Lody ida w ruch diete to sobie zafundujesz po kolejnej ciazy kochanaA taka to z Wami robota! Miałam zacząć dietę a teraz mnie nosi na coś słodkiego. I co teraz?
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Witaj w klubie chorobzdzilowEjj no laski! Wy tu o lodach a ja chyba z grypa wróciłam z pracy...
Jedyny lód o jakim myślę to zamrożone schaby na czoło
Łeb mi zaraz peknie![]()
Ja jestemJest ktos z kliniki invicta w gdansku?
Do kogo chodzisz?
Witaj
Kciukow ci u nas pod dostatkiem wiec wszystkie beda zacisniete![]()
Dziewczyny dziekuje za słowa otuchy dzis. Jesteście cudowne. A wiec beta 16 338, pęcherzyk ciążowy równy, głęboko w macicy, zarodek juz wyszedł w połowie z jaja, wszystko ok. Następna wizyta serce, od niedzieli zaczynam 7 tydzien. Stres na każdym etapie oooogromny. Ściskam Was
No no a zamiast iść za wózkiem to będę się turlala obok [emoji23] rozpedze się z górki przy szpiglu to i spacer szybciej minie hahaLody ida w ruch diete to sobie zafundujesz po kolejnej ciazy kochana![]()
To nie wiem czy tam kiedys nie bylismy na lodach bedac przejazdem w Zywcu. Jadlam wtedy pomarancze z mieta [emoji16]A w Zywcu kochana kolo Rynku sa Lodowaci. Polecam na prawde, kolejki sa bardzo duze ale wartotylko ze na okres zimowy to jest zamkniete, minus jest taki ze nie ma za bardzo tam gdzie siasc ale 5 krokow dalej jest Rynek i tam jyz dużo miejsca do siedzenia. A ta delicje muszę odwiedzic bo oni tan podobno wszystjo pyszne maja
A taka to z Wami robota! Miałam zacząć dietę a teraz mnie nosi na coś słodkiego. I co teraz?
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka