Okropne to jest ze niby bliskie osoby a tak bardzo nie potrafia zrozumiec [emoji20] dla mnie w ogole powiedzenie komukolwiek, niezaleznie od bliskosci relacji, ze jest gruby to jakas abstrakcja. Noz qrwa mac.. i to jeszcze majac swiadomosc ile przechodzisz, ile lekow bierzesz, empatia na poziomie zero.. mam przyjaciolke, ktora od mlodych lat zmaga sie z nadwaga, po prostu jedzeniem sobie rekompensowana rozne problemy, taka psychika, ciagle diety, raz jest lepiej raz gorzej, ale nigdy nie przyszloby mi do glowy, zeby jej chocby wspomniec o jej wadze ciala, uwielbiam ja za to jaka jest wspaniala, dobra osoba i sorry ale uwazam ze jest piekna kobieta, duzo wiecej warta od niejednej chudej laski z idealnym BMI.. nie przejmuj sie slowami siostry, wiem ze to trudne bo to siostra, ale widocznie jest to osoba toksyczna, a takich powinno sie omijac szerokim lukiem, lub chocby ograniczac kontakt do minimum.. nie ma potrzeby zeby ktos zatruwal Twoja przestrzen negatywna energia [emoji4] i pamietaj, jestes PIEKNA [emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom