Dzieki Asia [emoji4] chyba Wam kiedys wspominalam ze jestem chemikiem. I tak mi sie na starosc zachcialo doktoratu wlasnie z tematyki, ktora sie zajmuje w pracy, ogolnie sa to kleje do materialow samoprzylepnych, takich jak tasmy klejace, naklejki itp. Poznalam kiedys super Profesora z ZUT w Szczecinie, ktory jest pionierem w Pl w tej tematyce i sama nie wiem jak udalo mi sie zaczac doktorat w trybie indywidualnym (ze wzgl na odleglosc od uczelni i moja prace zawodowa). O tyle fajnie, ze podpisalam umowe z firma i moglam robic wszystkie badania w miejscu pracy w soboty [emoji4] wlasnie na szybko konczylam badania w grudniu, zeby nie musiec juz robic nic w laboratorium pozniej w czasie ciazy [emoji6] ale wyszlo jak wyszlo.
Was nie opuszcze nigdy!!! [emoji173] [emoji173] za bardzo sie uzaleznilam od tego naszego forum!
Gorsza sprawa, ze jestesmy w trakcie procedury kredytowej na hipoteke pod budowe domu (dla tej naszej wymarzonej rodziny). Za 2-4 tyg bedziemy miec ostateczne odpowiedzi z trzech bankow jaka mamy zdolnosc i jakie warunki nam proponuja. Ale zaczelismy sie dzis zastanawiac czy jest sens budowac dom. Dla naszej dwojki i kota wystarczy te 40m w bloku ktore juz mamy. Dorosle zycie jest pelne trudnych decyzji.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom