Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj w takim razie do jutra. Wierzę że wizyta u lekarza Cię uspokoi :-)Lerze juz 19 dni i uwiezcie dziewczyny juz mam dosc ale jak trzeba to przeleze kolejne 9 miesiecy. Wizyte mialam.miec 28 lutego ale przed chwila umowilam sie na jutro na 11.40 bo bardzo sie boje.
Tak kochana tylko ja mialam plamienia z kosmowki. Pierwszy raz gdzies 3tygodnie po transferze, moze troszkę pozniej. Aplikowalam lutinus i na koncowce byla krew. Balam.sie przyznać mezowi az na następny dzień mu powiedzialam i mialam wizyte w klinice na cito. Nastepnego dnia mialam rozowa wkladke i potem.tak gdzies co 3, 4 dni pojawiala sie krew. Czyli zaczynala już wychodzic prawie biała luteina i zas. Tak gdzies kolo 8tc plamienia sie skończyłymisis188 - tez plamilas ? I jak sie u ciebie to skonczylo ?
Mam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia![]()
Super!Hejka ja juz w domku a wiec tak jest pecherzyk dominujący ma 14mm i w czwartek wizyta jeśli będzie wszystko dobrze to w piątek zastrzyk z owitrell i transfer 1 albo drugi marca jestem szczęśliwa; )
Mega szczęśliwa; ) jestem jeszcze troszkę i będę przytulać swoje maleństwo; )Super!
Oj będziesz.Mega szczęśliwa; ) jestem jeszcze troszkę i będę przytulać swoje maleństwo; )
witam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom