misis188
Fanka BB :)
Mdłości ci sie zaczęłyEj dziewczyny czy to ze mi niedobrze ciagle towina progesteronu ktory przyjmuje czy to stezenie bety we krwi ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mdłości ci sie zaczęłyEj dziewczyny czy to ze mi niedobrze ciagle towina progesteronu ktory przyjmuje czy to stezenie bety we krwi ?
Kochana wiec u mnie nic nowego.od 2 miesiecy nie mam okresu wiec nie moge zrobic badan od Pasnika i to mnie wstrzymuje.. jak u Ciebie??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia[/QQUOTE Gosia szalejesz
![]()
Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka![]()
Olka jeśli chodzi o wizytę u dr Ludwina (bo nie wiem, czy dobrze wnioskujęZa wizyte chyba 200zl,ale nie jestem pewna,bo to bylo przeszlo 2lata temu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super !! Wypoczywaj kochana, należy Ci się! ❤❤❤ ślicznie wyglądasz !Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()
Może idź do lekarza po leki na wywołanie... Taki długi cykl to nic dobrego, może jakaś torbiel się zrobiła. My tu czekamy,żebyś szybko wróciła do nas z dobrymi wiesciami![]()
O jak pieknie [emoji7] wypoczywaj [emoji4]Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()