dżoasia
Fanka BB :)
No i pięknieMam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i pięknieMam w koncu informacje
Mamy 6 zarodkow
2 z nasieniem emka 4.2.2 i 2.1.2
I 4 z nd 4.1.1, 3.1.1, 4.2.3, 1.3.3
Ktos moze wie jak to sie ma do oznaczen literkowych bo ja nie mam pojecia![]()
Ale super !! Wypoczywaj kochana, należy Ci się! [emoji173][emoji173][emoji173] ślicznie wyglądasz !
Uff!! Kamień z serca! cudownie, że dzieciątka się rozwijają, ten 7-8tc chyba jest okCześć. Serdecznie Wam dziękuję za tak ogromne wsparcie duchowe i nawet zarejestrowałam, że były też dziewczyny, co były gotowe do mnie przyjechać. To naprawdę niesamowite.
Ok. 16 dostałam wypis, sąsiad mnie przywiózł i od pojutrza będę już miała całodobową opiekę
Serduszka biją oba. Jeden wygląda na 8 a drugi na 7 tydzień (hmmm.... transfer miałam 13 stycznia, nie za małe trochę?). Na USG było jeszcze widać mały skrzep, który się oczyszcza.
Teraz idę spać. Noce były ciężkie. Lokatorka obok była po 90-tce, cały czas coś mówiła. Nawet o 1 czy 5 rano. Trzeba przyznać, dykcję miała bardzo dobrą. Głos też donośny...
Super!! Odpoczywaj, joduj sie!!Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()
to znak, że w twoim brzuchu taka mała istotka bardzo dobrze sie rozwija i już zaczyna grymasićEj dziewczyny czy to ze mi niedobrze ciagle towina progesteronu ktory przyjmuje czy to stezenie bety we krwi ?
Ale czaad! Miłego wypoczynkuBałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Strasznie mi przykro, ze stan Damiego sie pogarszawitam was kochane niestety stan Damiego sie nie poprawia a pogarsza z dnia na dzień... dzis stracił swiadomosc ciezko z nim trzymac kontak... nie chce jesc pije wode tylko tabletek tez nie chce.. nie wiem juz co robic...lekarze juz nic nie chca dawac bo zagrozenie życia jest... ahh kochane nie wiem jak to wszystko przeżyje... powoli dostaje do głowy z tego wszystkiego ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana cudownych chwil Ci życzę!❤Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
no tak od 2 tygodni mam tak solidnie. dwa ataki zakonczyly sie zwroceniem zawartosci a tak to chodze ze skwszona mina bo sie cofa... a zapachy to tragedia...Mdłości ci sie zaczęły
Me..gi a co mówi lekarz, czy niepowodzenie zwala na endomende czy inny powód. Wiem, jak jest ci ciężko, ale trzeba próbować a jak się nie da, to należy oswoić plan B. Trzymam kciuki, napisz co ci lekarz powiedział. Trudne to wszystko ale życie lubi czasami przeczołgać