Dziś zrobiłam "sikańca" a jutro pójdę na betę.Właśnie! Kiedy sprawdzasz!
Ja też bym chciała być już na etapie testowania, bo chyba umrę do poniedziałku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś zrobiłam "sikańca" a jutro pójdę na betę.Właśnie! Kiedy sprawdzasz!
Ja też bym chciała być już na etapie testowania, bo chyba umrę do poniedziałku.
Widzisz co klinika to opinia. Mi mówili, że 3dniowych no to mooożna 10tego, ale tak na 100% to 12tego. Więc chyba nie wytrzymam 12tego. Ostatnio robiłam 10tego i była kicha, powtórzyłam 12tego i też była kicha, więc się cieszę, że nie czekałam dłużej.Miałam transfer 2 3dniowych. Lekarz powiedział że najwcześniej 11-go dnia, najpewniej 14-go więc nie mam cisnienia póki co jak będzie zobaczymy ile wytrzymam![]()
Ogrooooomnie się cieszę, gratuluje mamusiuJEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.

Blada kreska zwiastuje powodzenieJEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.
Super, gratulacjeJutro pojadę na betę, ciekawa jestem czy został ze mną jeden czy może dwa dzidziolki
To dobrze ;-)A nawet nie wiem. Nie byłam jeszcze na usg. Czasem coś zakluje ale ogólnie nie narzekam
MoKa działa![]()

Ciesz się każdą chwilą tam spędzoną :-)Bałtyk i ja Was serdecznie pozdrawiamy [emoji16]
Czyli „na relaksie” [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()
Cudownie :-) Zaciskamy teraz kciuki za betę do nieba!JEST ! Jak na razie blada ale jest II KRESKA Dziś dopiero 7dpt 5 dniowych blastek.