olgaaa1987
Zaangażowana w BB
U mnie 10 wypada w niedziele, więc kicha. Ja nie wiem leżalam tylko jedne dzień poza tym funkcjonuje normalnie, chodze do pracy- prace mam siedzącą, sprzątam gotuje. Leżenie w łózku chyba na niewiele sie tu zda 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam blisko do labu, który w niedzielę też wykonuje. W niedzielę może siknę.. sama nie wiem...U mnie 10 wypada w niedziele, więc kicha. Ja nie wiem leżalam tylko jedne dzień poza tym funkcjonuje normalnie, chodze do pracy- prace mam siedzącą, sprzątam gotuje. Leżenie w łózku chyba na niewiele sie tu zda![]()
Ja robiłam bete w 9 dpt i miałam trzy dniowe zarodki. Nawet sikaniec mi wyszedł pozytywny już wtedyJa miałam 3 dniowe, także musze poczekać jeszcze zrobie w poniedziałek to będzie już 11 dzień![]()
Chyba jak ma wyjść to wyjdzie ... nie wazne czy zrobimy test sikany czy bete... będziemy za siebie trzymać mocno kciuki aby był dzień dobrych wiadomości... trzeba w to głęboko wierzyć :*Ja mam mocną awersję do testów sikanych. Tyle razy robiłam w nadziej że in vitro nie będzie potrzebne a tu zawsze jedna kreska ehhh
wczoraj przestały się dzielić
całe szczęście że został ze mną ten jeden o ktorego się bardzo modle żeby już sobie pobył ze mna przez te 9 m-cy.@Megi1985@ nospa niczemu nie szkodzi a wrecz może pomóc także śmiało możesz ją brać i odpoczywaj....Niestety moje dwa zarodki nie przetrwaływczoraj przestały się dzielić
całe szczęście że został ze mną ten jeden o ktorego się bardzo modle żeby już sobie pobył ze mna przez te 9 m-cy.
Dzisiaj w nocy mega mnie bolał brzuch i musiałam wziąść nospe,powiedzcie mi czy po transferze 19 lutego mogą ją brać spokojnie?