reklama

Kto po in vitro?

U mnie 10 wypada w niedziele, więc kicha. Ja nie wiem leżalam tylko jedne dzień poza tym funkcjonuje normalnie, chodze do pracy- prace mam siedzącą, sprzątam gotuje. Leżenie w łózku chyba na niewiele sie tu zda :)

reklama
Niestety moje dwa zarodki nie przetrwały:no: wczoraj przestały się dzielić:no: całe szczęście że został ze mną ten jeden o ktorego się bardzo modle żeby już sobie pobył ze mna przez te 9 m-cy.
Dzisiaj w nocy mega mnie bolał brzuch i musiałam wziąść nospe,powiedzcie mi czy po transferze 19 lutego mogą ją brać spokojnie?

Niestety moje dwa zarodki nie przetrwały:no: wczoraj przestały się dzielić:no: całe szczęście że został ze mną ten jeden o ktorego się bardzo modle żeby już sobie pobył ze mna przez te 9 m-cy.
Dzisiaj w nocy mega mnie bolał brzuch i musiałam wziąść nospe,powiedzcie mi czy po transferze 19 lutego mogą ją brać spokojnie?
@Megi1985@ nospa niczemu nie szkodzi a wrecz może pomóc także śmiało możesz ją brać i odpoczywaj....
Kochana ważne własnie aby zadomowił się ten jeden i aby opuścił Cie dopiero za 9mcy... :****

reklama
Propo jakichkolwiek leków ja zawsze powtarzam: skontaktuj się ze swoim lekarzem, on będzie wiedzaił najlepiej. Pamiętaj że wystarczy jeden zarodek :) oby był tym szczęśliwym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry