Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Adunia dzieciaczki prześliczne ale mamusi też należy się uznanie za stylizację[emoji8] jeszcze troszkę i tak na swoje maluszki będziesz patrzyła a my razem z Tobą będziemy je podziwiac[emoji4] zobaczysz jak do sierpnia Ci czas szybko minie a po będzie biegł jeszcze szybciej. co tam u Was?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny odebrałam wyniki tsh i jest wyniki 3.026 co to oznacza dobra ta tarczyca czy nie ??
Super gratulujeMam już wyniki w 7dpt beta 71, 3 a progesteron 40,6. Jest ok ?
Jestem przed transferem i tak dla siebie zrobiłam te wyniki tarczycy jutro mam Ginekologa zobaczymy co on powie na te tshZa wysokie, powinno być w okolicy 1, idź koniecznie do endokrynologa.
Nie nie wiemA może wiesz gdzie najlepiej zrobić ta biopsje?w pl
To chyba będzie pływak@Kurcia Bardzo Ci dziękuję, nie sądziłam że to taki proste...
Poniżej dodałam zdjęcie mojego dzidziusia. Zdjęcie było 10.01 robione mierzy 8.67 i to był 7 tydzień![]()

Zdecydowanie za wysoka, powinna byc do 1,5Hej dziewczyny odebrałam wyniki tsh i jest wyniki 3.020 co to oznacza dobra ta tarczyca czy nie ??