chlopkers
Fanka BB :)
Tak zachwalacie ze przy najblizszym crio musze sobie jakies kupic [emoji4]Oj puzzle super w oczekiwaniu po transferze. Tez ukladalam![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak zachwalacie ze przy najblizszym crio musze sobie jakies kupic [emoji4]Oj puzzle super w oczekiwaniu po transferze. Tez ukladalam![]()
Myslisz ze to chodzi o naciaganie na kase? Bo kurcze nasz Dr w ogole nie dawal do zrozumienia, zeby robic to powtorkowe AMH u nich w klinice. Po prostu powiedzial, zebysmy przyszli z wynikiem na nast wizyte jeslu chcemy miec refundacje [emoji4]Co za gnoje...tak naciągać na kasę!
Przecież amh się aż tak szybko nie zmienia.
Smacznego [emoji2]Wyniki pewnie już są, ale w kliniceJutro będę na wizycie to się dowiem co i jak. Póki co zamulam się krówkami
![]()
Ale tylko twarzyreszta zostawiona będzie w spokoju...
![]()
@Iskra_82 mam nadzieję że przygotuje mnie na twarz przepełniona radością a nie łzami po odebraniej becie ...No chyba że tak![]()
Dlaczego uciekasz od nas? [emoji20] nie zostawiaj nasDziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*
Dziękuję że dużo z Was pomogło mi przejść najgorszy okres w moim życiu! :-)
A skąd wiesz, że już byłam?@dżoasia A czemu Ty nic nie piszesz o swojej wizycie?? Jak Poszło?![]()
Już nie jedna taka była co się żegnałaDziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*
Dziękuję że dużo z Was pomogło mi przejść najgorszy okres w moim życiu! :-)

A skąd wiesz, że już byłam?Śledzisz mnie?
Właśnie wróciłam do domu i starym zwyczajem najpierw nadrabiam Waszą produkcję a o sobie na końcu
No więc w przyszłym cyklu i ja odbieram swojego bąbla ostatniego. Ferie się kończą, zima tez więc czas małą przeprowadzkę, a co"Nowy stary" doktorek bardzo w porządku, mamy mniej więcej ułożony plan, zostaje się tylko modlić i może chociaż ze 3 kg jeszcze schudnąć
![]()