hope322
Fanka BB :)
Powodzenia kochane, trzynam kciuki@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 dziewczyny cudownych widoków na wizycie ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną!!
@Sendi9690za przyrost !! Niech pięknie rośnie !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia kochane, trzynam kciuki@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 dziewczyny cudownych widoków na wizycie ❤ niech maluszki dalej zdrowo rosną!!
@Sendi9690za przyrost !! Niech pięknie rośnie !! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤
Zrobiłam wczoraj II weryfikację bety i tak:
7dpt beta 71, progesteron 40
9dpt beta 208, progesteton 22
Dodam, że miałam podane 2 blastocysty.
Co myślicie o tym przyroście?
O nie to ja za tydzień też nie dostaneNiestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów
. Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
Super, gratulacjeNiestety tu gdzie dzis bylam fotek nie dają. Ale i bez nich uwazam wizyte za udaną. Maleństwo pięknie rośnie (ja za to w ogóle, nawet grama nie przytyłam, ale narazie nie jest to problemem, dzidzia korzysta z moich zapasów
. Naprawdę każdej z Was z calego serca życzę takich widoków i przezyc.
Piekny przyrost, gratulacjeZrobiłam wczoraj II weryfikację bety i tak:
7dpt beta 71, progesteron 40
9dpt beta 208, progesteton 22
Dodam, że miałam podane 2 blastocysty.
Co myślicie o tym przyroście?
O nie to ja za tydzień też nie dostanejuż sie zamulilam
![]()
I jak kochana ? Rośnie maluszek ? Widać siusiaka?![]()
Ale Ci zazdroszczę że już dziś byłaśkiedy polowkowe ? Albo następną wizyta ?
![]()
Zazdroszczę pozytywnie!Maluszek rosnie, ale o plci juz nie rozmawialam skoro ja znam (widać i tak pewnie by nie bylo.
Dzis wlasnie będę umawiała sie na połówkowe za 3-4 tygodnie.

No niestety. To najgorsze. Z jednej strony chcialabym juz wiedziec a z drugiej jakby sie mialo nie udac to moze lepiej zyc w iluzji?No własnie ... objawów brakMały nie chce dać mi znać czy się zadomowił czy nie.
Zawsze zastanawiałam się jaka droga jest najcięższa w czasie in vitro... i zdecydowanie mogę powiedzieć - zastrzyki to piksuś, najgorsze jest czekanie na wynik i ewentualne porażki...
Dziekuje :*