reklama

Kto po in vitro?

Moje drugie dzieło:)

Załączniki

• 201802241421171000.jpg
    201802241421171000.jpg
    403 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Hejka bałam się że tej owulacji nie ma i napisałam do lekarza ze ja się martwię czy te testy sa wiarygodne i kazał jechać zrobić krew na lh i czekam na wynik i trochę spokojniejsza jestem ale teraz znowu czekam na ten wynik
Ja Ci powiem ze z owulacja u mnie nigdy problemu nie bylo ale gdy nie wiedzialan jeszcze o moich problemach to kupowalam te testy owulacyjne i szczerze nigdy nie wiedzialam kiedy ta owulacja byla

Dziewczyny a kiedy schodzilyscie z luteiny dowcipnej? Lekarz kazał mi od wczoraj 2x1 i na noc lactovaginal ale mysle czy to nie za wcześnie? Troche mnie wczoraj brzuch bolał jakby „czekał” na ta 2 dawkę po południu... Wcześniej miałam od początku 3x1...
Ja mualam 3x2 i robilam tak ze potem bralam 2 dni 3x1, potem znow 2 dni 2x1 i ile jeszcze tam mialam to bralam tylko po 1 na noc ale to byla taka moja modyfikacja bo miałam jedno opoakowanie luteiny o ktorym lekarz nie wiedział bo on mi tylko lutinus przepisywal:) bo on kazal brac opakowanie do kobca w takich samych dawkach i ja sie balam takiego odstawienia naglego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry