Maryanka
Fanka BB :)
A jeszcze dodam, że na Allegro zamówiłam testy za 1zł chyba 12 testów i to one wykryły tą jasną kreseczkę a nie test bobo ( Bobo wyszedł pozytywny dopiero po 12dpt )Łudze sie ze beta mi nie przenika do siuskow![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jeszcze dodam, że na Allegro zamówiłam testy za 1zł chyba 12 testów i to one wykryły tą jasną kreseczkę a nie test bobo ( Bobo wyszedł pozytywny dopiero po 12dpt )Łudze sie ze beta mi nie przenika do siuskow![]()
Jak Ty mnie pocieszasz!!A jeszcze dodam, że na Allegro zamówiłam testy za 1zł chyba 12 testów i to one wykryły tą jasną kreseczkę a nie test bobo ( Bobo wyszedł pozytywny dopiero po 12dpt )![]()
Bo Ci bardzo kibicuję przecieżJak Ty mnie pocieszasz!!
Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
A nie dowiedziec sie jutro w pracy i nie moc sie na niczym skupic...
Ale chyba nie opuszcze mojej poniedzialkowej DreamTeam.

Tak jest!Bo Ci bardzo kibicuję przecieżDasz radę do jutra masz doborowe towarzystwo na poniedziałek to się proszę nie wyłamywać heh
![]()
Jedz ile popadnie... nie ma to znaczeniaKobietki mam jeszcze pytanie - betę robimy nadczo czy mozna wciagnac jajeczniczkękto pyta nie błądzi
![]()

@marg88 jest nas tu tyle że zawsze ktoś się znajdzie z Tobą do walki na tym samym etapie ..Poczekaj na mnie jakieś dwa miesiące...to będzie mi raźniej a nie tak całkiem sama...![]()

Poczekaj ... W kupie zawsze raźniejJak Ty mnie pocieszasz!!
Az sie zastanawiam czy nie podjechac wieczorem do szpitala na bete i miec to juz z glowy...
A nie dowiedziec sie jutro w pracy i nie moc sie na niczym skupic...
Ale chyba nie opuszcze mojej poniedzialkowej DreamTeam.
A tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....Czekam czekam.Poczekaj ... W kupie zawsze raźniejA tak jak napisała Aga najwyżej będziemy pić wszystkie jutro razem wirtualne wino ... i topic smutki. Ale wierzę że nie będzie tak....
Lekarz napisał ze mogę jechać wiec czekamy juz pod basenem na znajomychjak ma się udac to sie uda przestaje już uważać na siebie bo czym bardziej uważam tym jest gorzej
A na saunę to nie będę wchodziła masz rację ze tam tak t jest już mega dużo
!