Kochana , przykro mi :*Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana , przykro mi :*Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Przykro miJa już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Przykro mi...Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Jak ja się denerwuje....
Czekam na te wyniki jak na swoje
Ja już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
To ogólnie co jest lepiej zrobić ta histeroskopia czy immunologie? Bo ja zapisałam się pierwszy na immunologie czy to złe?Oh nieKochana przykro mi...
Zanim weźmiesz mrozaczka przebadaj się dokładniej. Histeroskopię chociaż zrób jeśli nie chcesz jeszcze immunologii. Badania pokazują, że w cyklu po histeroskopii jest więcej ciąż z IVF, bo histero trochę zmienia stosunki immunologiczne w macicy.
U mnie zarodek był widoczny w 25dpt z serduszkiem. Kiedy masz kolejną wizytę?
Aż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.To ogólnie co jest lepiej zrobić ta histeroskopia czy immunologie? Bo ja zapisałam się pierwszy na immunologie czy to złe?
No nieNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!