Never give up
Fanka BB :)
@olgaaa1987 czyli niestety już nas są dwie z wynikiem negatywnymNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Będziemy walczyć w następnych cyklach!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@olgaaa1987 czyli niestety już nas są dwie z wynikiem negatywnymNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
@olgaaa1987 czyli niestety już nas są dwie z wynikiem negatywnym
Never give up..... Popłaczemy i trzeba zebrać sie do kupy Bedzie dobrze kiedyś na pewno![]()
więc my na bank dziś będziemy pić to wino...Never give up..... Popłaczemy i trzeba zebrać sie do kupy Bedzie dobrze kiedyś na pewno![]()
Kochana tak mi przykroNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
No właśnie js tez jestem zielona z tego wszystkiegoAż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.
moja gin skierowala mnie najpierw na biopsje jak teraz się nie uda@Kurcia a jak miałaś histero to później musiałaś odczekać miesiąc do transferu czy w tym samym cyklu miałaś robione ?Aż tak się nie znam. Ja robiłam najpierw histero bo to łatwiejsze. I mogłoby się okazać, że problemy z zagnieżdżaniem to kwestia polipa w macicy. Którego jak się okazało miałam. Moim następnym krokiem będzie immunologia.
Nie lubię tego@olgaaa1987 czyli niestety już nas są dwie z wynikiem negatywnym
Robię już wszystko leki dowcipne i doustne, provag invag żurawina, prysznic, celibat, zero cukru itp. Mam polipa kt. prawdopodobnie powoduje od 2 lat plamienia po okresie i sądzę że te plamienia nakręcają grzybicę bo nigdy wcześniej nie byłam podatna na infekcję. Mam dziewczynki 39 lat i czas nieubłaganie leci a z tą grzybicą to mogę się bawić kilka lat. No cóż walczę dalej....zobaczę co mi z novum odpowiedząMargit nie rób histero póki się nie wyleczysz, bo tylko pogorszysz sprawę rozsiewając bakterie po najdalszych zakątkach. Może dojść do stanów zapalnych w macicy, jajowodach, jajnikach.
Wiem, że ciężko się czeka, ale nie bez powodu Ci odmawiają. Może oprócz leków zmień dietę, wprowadź jakieś mocne probiotyki, nasiadówki. Taki wzmożony atak.
ja mam jeszcze jednego....
Nie lubię tegoa macie mrozaczki??