misis188
Fanka BB :)
Przykro mi kochana ale walcz dalej i sie nie poddawajJa już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi kochana ale walcz dalej i sie nie poddawajJa już wszystko wiem.... niestety wynik się nie zmienił, czyli dupa
Za cała resztę 3mam mocno kciuki, abyście miały dużo lepsze informacje niż moje... :*
Przykro mi Trzymaj się ciepłoNiestety u mnie beta poniżej 1 ale wciąż 3mam kciuki za resztę POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!
Histeriskopie tez mozesz zrobićNo właśnie js tez jestem zielona z tego wszystkiegomoja gin skierowala mnie najpierw na biopsje jak teraz się nie uda
ale ja oczywiście najpierw zrobię immunologie potem biopsje i podejdę jak to się nie uda to ja już sama nie wiem gdzie szukać hmmm bo biopsja to coś podobnego chyba do histeroskopii? Czy znowu się mylę??
Witaj.Cześć dziewczyny, czytam was od jakiegoś czasu ale piszę po raz pierwszy. Do naszej pierwszej próby jeszcze 5 miesięcy, zbieramy fundusze i organizujemy wolne w pracy (mieszkamy za granica a in vitro chcemy wykonac w polsce). Ze mna jest wszystko w pożadku, tak powiedział lekarz, problem leży po stronie męża. Słaba jakość nasienia. Zastanawia mnie tylko czy mój lekarz nie podszedł do tematu zbyt lekceważaco. Po usg i badaniach krwi stwierdził że wszystko jest dobrze i skoro nasienie męża jest słabe to nie trzeba się już bardziej zagłębiać w badanie mnie. Co o tym myślicie? Powinnam wykonać jakieś dodatkowe badania? Wiem że 5 miesięcy to dużo czasu ale ja żyję już tylko tym.
Trzymam kciuki za wysokie bety!![]()
, quwa stoje od 2 godzin. Ale nie ma tego złego jeszcze z godzinkę pozyje marzeniami. Rano nie wytrymalam i zrbi£am sikacza - nawet dwa - oczywiscie negatyw. Wiec mysle ze beta to tylko przykra formalność i Stefan nie polubił mamusi. No cóż z 3 m-ce odpoczynku i walka od nowa. Trzymajta sie , które jeszcze i do wieczornego wirtualnego winka.Zastanów się nad zmiana kliniki, jeżeli czynnik męski to musi być dobre laboratorium. Czasami warto pojechać dalej.Ja nie miałam mrozaków, musimy zaczynać wszystko od nowa
Hej. Kobietki , a ja jeszcze w kolejce, quwa stoje od 2 godzin. Ale nie ma tego złego jeszcze z godzinkę pozyje marzeniami. Rano nie wytrymalam i zrbi£am sikacza - nawet dwa - oczywiscie negatyw. Wiec mysle ze beta to tylko przykra formalność i Stefan nie polubił mamusi. No cóż z 3 m-ce odpoczynku i walka od nowa. Trzymajta sie , które jeszcze i do wieczornego wirtualnego winka.
Czyli myslisz ,ze lepiej przed biopsja zrobić jeszcze ta histeroskopie?Histeriskopie tez mozesz zrobić
Witaj.
A jakie badania miałaś wykonywane? Zawsze możesz wykonać jakieś badania żeby być przygotowaną na różne ewentualności. Choćby mieć czas na uregulowanie tak błahych spraw jak tarczyca czy coś![]()
@Agniecha1508 mniejmy nadzieję, że nie będziesz musiała pić z nami wieczorem, ale jeśli.... to w grupie i wypić zawsze lepiej niż w samotności... :*Hej. Kobietki , a ja jeszcze w kolejce, quwa stoje od 2 godzin. Ale nie ma tego złego jeszcze z godzinkę pozyje marzeniami. Rano nie wytrymalam i zrbi£am sikacza - nawet dwa - oczywiscie negatyw. Wiec mysle ze beta to tylko przykra formalność i Stefan nie polubił mamusi. No cóż z 3 m-ce odpoczynku i walka od nowa. Trzymajta sie , które jeszcze i do wieczornego wirtualnego winka.