anetka303
Fanka BB :)
Haha no po prostu jest to juz nieprzyjemne. Ale dasz rade [emoji6]Czyli moje przeczucia, co do przyszłego strachu są uzasadnione Twoim doświadczeniem![]()
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha no po prostu jest to juz nieprzyjemne. Ale dasz rade [emoji6]Czyli moje przeczucia, co do przyszłego strachu są uzasadnione Twoim doświadczeniem![]()
Rozwaliłaś mnie z tą klatkąMa królika i wie ze to też chce jeść...a gdyby nie ja to dawno by zdechł z głodu albo klatkę zjadł![]()
Przepraszam, ale nie pamiętam kiedy masz wizytę u swojego lekarza.
Przy becie ok.1000 lekarz jest już w stanie stwierdzić czy jest pecherzyk w macicy, jakie są jego wymiary, itp. Ja poszłam przed wizytą serduszkowa (w klinice) do innego lekarza upewnić się czy wszystko jest dobrze.
Ale dużo zależy też do jakiego lekarza się trafi, bo czasami można się niepotrzebnie zdenerwowac czy zmartwic.
Dzięki, czyli u mnie pewno na wszelki wypadek jest przepisaneW GynC dają neoparin na wszelki wypadek. Ale jeśli ma się stwierdzone problemy z krzepliwością, trombofilię, zespół antyfosfolipidowy itp to trzeba praktycznie do końca ciąży, żeby krew nie była za gęsta i dobrze przepływała przez łożysko.
Czyli jest tak jak miało być... oby jutrzejszy okruszek został z Wami na zawszeZapłodniły się wszystkie 3 [emoji16]czyli tyle ile pobrali [emoji5]jutro jedziemy zabrać jednego maluszka ze sobą [emoji7][emoji7][emoji7]na całe 9 miesięcy [emoji1317][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I to są dobre informacje!Jestem po 3 weryfikacji i moja beta w 14dpt 5 dniowych blastek wyniosła 2307
Czasami tak jest... Nie obarczam za to Boga, bo On temu nie jest winien.czesc dziewczyny... Damian wczoraj wymiotował krwia karetka zabrała go do szpitala... jego stan jest juz stabilny ale krytyczny ... watroba powoli nie daje rady i nerki powoli tez ..wczoraj lekarze pytali czy maja go sztucznie podtrzymywac na maszynach czy dac idejsc,.... jestem załamana .. powiedzieli że mam sie przygotować na najgorsze... Damian wczoraj był przytomny rozmawiał ale był i niespokojny.. Bog chyba nie chce ho uzdrowić...a ja mam myśli samobójcze... nie mam juz siły na to wszystko ... to juz za wiele ... tak liczyłam że wyzdrowieje ... jak bede miała chwile i bede w stanie to napisze.. póki co ubieram sie i jade do Damiana ...
I prawidłowo!!!! Ja wczoraj wypilam drinka i po jednym byłam już dobrze zakręcona.. więc robię się ekonomiczna po tych lekach wszystkichHej Kobietki. Ja tam Wczoraj tańcowałam z Panem TadeuszemScreenshot_2018-02-26-20-28-38
Hej Kobietki , ja tam wczoraj tańcowałam z Panem Tadeuszem