Wczoraj byłam na wizycie i dzis i lekarz pow ze czysto.Kochans moze to jakiś krwiak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj byłam na wizycie i dzis i lekarz pow ze czysto.Kochans moze to jakiś krwiak
Kochana bardzo dobrze ze pojechałas. Ja mysle ze to byl krwiak. Lez caly czas, wstawaj tylko do wc. Jestes na l4? Jesli nie to idz po zwolnienie i lez caly czasDziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
Ja jezdzilam do tej kliniki, za drugim podejściem się udało. Do dr Gizler. Obecnie jest 20tc z blizniakami Osobiście polecam
Zrobię,zrobię na pewno..też nie słyszałam powtarzam za lekarzem...oby to nie to...nie chcemy dodatkowych problemów![]()
trzymam kciuki aby i u Ciebie podejrzenia były bezpodstawne Ryczymy wszystkie...czuję jakby miał odejść ktoś bardzo mi bliski..... przywiązałam się tutaj do Was wszystkich i brakuje mi wpisów naszego rodzynka Damiego@asinka89 kochana tak mi przykro. Wszystkie mialysmy nadzieje ze Dami z tego wyjdzie ze lek pomoze ale niestety Bog wybral dla niego inna droge
Kochana z tego co piszesz niestety wynika ze niedlugo skonczy sie jego cierpienie bo niestety w tym stadium to juz jest przerazliwe cierpienie kochana badz przy nim i wspieraj go do konca.
I zadzwon do rodziny i jego i swojej kuzwa chyba jego rodzice moga wziasc urlop zeby byc przy synu w ostatnich chwilach.
Tule cie mocno kochana ucaluj Damiego
Wiem ze to co napisalam nie jest przez ciebie czytane z przyjemnoscia ale niestety czas Damiego sie konczy![]()
![]()
Rycze normalnie rycze![]()
Dobra już nie marudze....Ale i tak mi źle...ja chce mieć jeszcze raz 20Tyyyyy ,Ty, Ty, Tyyyy Staaaara mówisz...30 lat mowisz...A co ja mam począć że swoimi 37 LATAMI HMMMM??![]()
Tsh gadałam I ft3 I ft4 niby ok-tsh PONIŻEJ 2(1,93)-ale jest jakiś stan zapalny...I nadczynność może być fazą przejściowa do Hashimoto...
Mądre głowy... ponawiam pytanie...jutro idę na badania:
Wit b6
Witb12
Kwas foliowy
Wit d3
Co dorzucić ??