Doris30:-)
Fanka BB :)
@shaggy jak tam u ciebie wszystko ok kiedy ty masz termin?No wkoncu odpisalas bo juz sie martwilam ta cisza!Ciesze sie ze wszystko ok i Twoje martwienie sie bylo bezpodstawneTylko sie oszczedzaj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@shaggy jak tam u ciebie wszystko ok kiedy ty masz termin?No wkoncu odpisalas bo juz sie martwilam ta cisza!Ciesze sie ze wszystko ok i Twoje martwienie sie bylo bezpodstawneTylko sie oszczedzaj!
@Barburka ja mam 1 progesteronu 200mg raz tylko dziennie więc biorę koło 16 bo wtedy idę na przerwę i oczywiście spać 2 godzinki. Jak zdrówko u ciebie.Ale fajniejesteśmy bardzo bliziutko siebie
u mnie dziś 9tc i 4 doba a termin porodu mam na 29.09
hm.. może podczas kolejnej wizyty też dostane jeszcze progesteron a jakie teraz masz dawki? ja z progesteronu mam jedynie 2x1 luteinę
![]()
Hmm, to ciekawe skad to krwawienie. A przepisal Ci cyclonamine na to krwawienie?Teoretycznie byłam badana i nie było krwiaka. Cała noc żywa czerwona krew. POjechalam rano znów do lekarza, czysto zarodek jest, tętno jest, znów urósł. Leze na L4.
Kochana ja osobiscie mialam 2 razy dlugi protolok i mialam tylko po 3 oocyty mimo ze bylo duzo komorek. 3 razy mialam krotki prorokol i za pierwszym razem 15 oocytow, za drugim 30 a za,trzecim 10 bo balismy sie hiperki i zakezalo mi na transferze swiezaka bo tak to bym miala jeszcze jednen dzien dłużej stymulacje i tych oocytow byloby więcej tak ze nic sie nie martw.Niestety duuuupa....
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła![]()
Ja Ci polecam katowice i GyncentrumKrk na pewno odpuszczam. Jeszcze dwa razy ostatnio tak mnie tam panie położne potraktowały,że już nawet cienia wątpliwości nie mam,że nie chcę tam wracać. Myślę jedynie czy Wawa czy Katowice.
Będziemy mieli problem z transportem wiec chcemy mieć bezpośrednio w Łodzi lub wawieGameta Rzgów to jest tuz obok łodzi
Nie martw się na razie i nie dołuj...Niestety duuuupa....
Miałam też wizytę z lekarzem ,powiedział zebyśmy poszli krotkim protokolem z agonistą.Nie wiem czy to dobry pomysł,ostatnio miałam tylko 4 dojrzałe komórki z czego zapłodniła się tylko jedna a szłam długim protokołem ;kurcze ale mam mega doła![]()
To w Łodzi jest Salve medica czy jakos tak ale obczaj sobie dojazd bo moze sie ojazac ze do Rzgowa bedzie latwiej sie dostac niz bujac sie po ŁodziBędziemy mieli problem z transportem wiec chcemy mieć bezpośrednio w Łodzi lub wawie