Szczescie1986
Fanka BB :)
Oj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi
Wow piękny wynik w jajeczkachNo dzisiaj naliczyla mi 21 jajekWiec oby bylo w czym wybierać...Ale powiedzcie mi jedno...jak to jest....Czy to wszystko zapladniaja i mroza czy tylko część? Bo cos mi swita,ze tylko 6,mozliwe to?

Pięknie @marg88 To ujęłas...Będziesz w stanie pisać... pamiętaj ze razem się cieszymy ale też i razem płaczemy:*
Wcześniej tzn kiedyOj kochana ,a wcześniej robiłaś betę? Bo bym jeszcze nie skreślała dzidzi![]()
Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.
piątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dptWcześniej tzn kiedy
Dziekuje Ci kochana, do lekarza mam chwile. Zapytam go jutro o ten lek. Teraz plamienia ustały...ale taka silna krew była szokująca. Dzis mój 6tydz 6 doba, rano zarodek miał 8mm a tętno 130. Dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi!A masz teraz kiedys wizytę? Ja tez mialam plamienia z, kosmowli i trwaly do 8 tc. Wiem ze się stresujesz bo mnie plamienis tez cholernie stresowaly. Ja mam opakowanie cale tej cyclonsminy i jalbys chciała, a nie masz teraz kiedys wizyty to moge Ci wyslac. Mi to przepisala pani dr jak pietwszy raz byłam z plamieniem ito potem.każdemu ginekologowi mowilam.ze to biore i mowil ze dobrze
To była twoja pierwsza weryfikacja bety? Kochana,a ja mysle,ze jak na 14 dzień nie jest źleWcześniej tzn kiedy
A teraz ponad 70 hmmm wiec rośniepiątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
Wynik z dzisiaj 78,86 czyli kiepsko![]()