Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Popieram
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie jest dobry, ale beta rośnie. Różne cuda się zdarzają. Ja na Twoim miejscu dałabym jeszcze szansę kropkowi, nie odstawiała leków i zrobiła jeszcze raz betę.
Dziekuje kochana! dla Ciebie tez najlepszosci.Paskudne sa te plamienia :/ tez przez nie przeszlam. Ja mialam krwiaczka kolo szyjki macicy, poplamilam ok tygodnia i przeszlo. Teraz leci 21tcOdpoczywaj i bedzie dobrze
![]()
Teraz to w ogóle załamana tym wynikiem bo ja tez miałam 5 dniowy
A kiedy dla Ciebie był 14 dpt?Ja miałam w 14 dpt 53 bete...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie beta rośnie, ja bym sprawdziła za 2 dni.piątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
A no tak .... zapomniałam sięOd nowa. Już Ci pisałam że jestem w Twojej majowej drużynie prawdopodobnie![]()
Kochana dziekuje jeszcze raz!U.mnie to byly takie rzuty. Jak juz niby bylo czysto(patrzac po litinusie ktory wychodził) to zas na nowo. Wszystko bedzie dobrze tylko lez sobie spokojnie![]()
Ehh... [emoji17] tule mocno [emoji173]Ja tylko melduję, że zgodnie z zaleceniami kliniki powtórzyłam betę 12dpt. Dalej 0. Więc odstawiam cukierki. Czekam na @, który się już tak w środku kotłasi że zaraz eksploduję.