hope322
Fanka BB :)
Super, ze maluszek pieknie rosnie. Oby tak dalejno to termin mi wskoczyl na 01.10. Kropek ma 2,72 cm. Lekarz wynalazl mi cos jakis stary oczyszczajacy sie krwiaczek bo znowu plamie. kolejna wizyta 12.03 bo mi sie L4 konczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, ze maluszek pieknie rosnie. Oby tak dalejno to termin mi wskoczyl na 01.10. Kropek ma 2,72 cm. Lekarz wynalazl mi cos jakis stary oczyszczajacy sie krwiaczek bo znowu plamie. kolejna wizyta 12.03 bo mi sie L4 konczy
Ja mam ciągle powracajaca jakaś cholerę a dokładniej esherchie coli czy jakoś tak... ostatnio wzięłam z apteki iladian Direct Plus i jeszcze płyn do intymnej specjalny do nawracajacych infekcji intymnych...i jest jak narazie dobrzeDziewczyny ja mam pytanie, czy Wam w klinikach robiono jakieś wymazy? Ostatni raz miałam robiony wymaz w listopadzie, ale czuję że chyba znowu mi się jakieś bakterie przypałętałyjestem załamana, poprzednim razem leczyłam się z infekcji od marca do listopada... a może sobie wkręcam, już sama nie wiem... znacie coś dobrego na infekcje bez recepty?
![]()
Polecam ta masc. Ja uzywalam ja juz w 1.trymestrze, oczywiscie z polecenia lekarza. Mi pomogla praktycznie od razu. Dodatkowo wez jakis probiotyk, sa tez dopochwowe. @dżoasia poleca jeszcze sok z zorawiny, kefir i rozne kiszonkiMnie kiedyś lekarz polecił taką maść: clotrimazolum. Miałam takie objawy jakś min. świąd i ból. W ulotce napisane jest by nie stosować w ciąży, ja wtedy byłam kilka dni po 1 transferze ale lekarz powiedział że używać można![]()
A na te ecoli to nie trzeba antybiotyku? Ja kiedys na to dziadostwo mialam przepisana penicyline.Ja mam ciągle powracajaca jakaś cholerę a dokładniej esherchie coli czy jakoś tak... ostatnio wzięłam z apteki iladian Direct Plus i jeszcze płyn do intymnej specjalny do nawracajacych infekcji intymnych...i jest jak narazie dobrze![]()
Mnie kiedyś lekarz polecił taką maść: clotrimazolum. Miałam takie objawy jakś min. świąd i ból. W ulotce napisane jest by nie stosować w ciąży, ja wtedy byłam kilka dni po 1 transferze ale lekarz powiedział że używać można![]()
Mozesz spróbować probiotyki provag i invag-jeden jest doustny, drugi dowcipny.
Ja mam ciągle powracajaca jakaś cholerę a dokładniej esherchie coli czy jakoś tak... ostatnio wzięłam z apteki iladian Direct Plus i jeszcze płyn do intymnej specjalny do nawracajacych infekcji intymnych...i jest jak narazie dobrze![]()
tak mnie to zastanawia, czemu nie zlecają tych wymazów, bo przecież często te bakterie nie dają w ogóle objawów, czy to nie przeszkodzi przy transferze?A teraz jak jest? Nie śledzę codziennie forum? Udało sie?
Mi ostatnio lekarz w szpilatu powiedzial, ze gardnerella jest obecna zawsze tylko wiadomo, ze powinien byc odpowiedni poziom. Moze idz do przychodni i zrob test czy wymaz? Jezeli jest zapalenie to raczej trzeba antybiotyk zastosowac.Kochana, znam tą maść doskonale, ale to ma grzybicę jest, nie na bakterie
No właśnie provag żrę garściamispróbuję ten invag, dzięki :*
Też miałam to cholerstwo, a wcześniej gardnerella vaginalistak mnie to zastanawia, czemu nie zlecają tych wymazów, bo przecież często te bakterie nie dają w ogóle objawów, czy to nie przeszkodzi przy transferze?
Dziewczyny ja mam pytanie, czy Wam w klinikach robiono jakieś wymazy? Ostatni raz miałam robiony wymaz w listopadzie, ale czuję że chyba znowu mi się jakieś bakterie przypałętałyjestem załamana, poprzednim razem leczyłam się z infekcji od marca do listopada... a może sobie wkręcam, już sama nie wiem... znacie coś dobrego na infekcje bez recepty?
![]()