• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no coz zrobic ze to moje libido jest do dupy, juz sama nie wiem co z tym robic. Szczerze to jest mi z tym zle ale co mam zrobic, podobno to wszystko jest pomieszane.

Dziewczyny wybieram sie w poniedzialek do nowego lekarza, podobno to doktor ktory patrzy na pacjenta od stop do glowy i jest w stanie powiedziec co tak naprawde jest problemem! Ja juz sie lapie kazdej deski ratunku bo niby wiem co jest ale nie spotkalam takiego doktora ktory spojrzalby na wszystko w calosci i skomentowal, dal jakas diagnoze. A jak to u Was? Znacie kogos takiego? Tym razem to jest jedt doktor holistyczny!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach :) ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...

Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach :) ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...

Taki holistyczny lekarz też się głową zajmuje. Ja trafiłam parę miesięcy temu do neurologa (w opiniach o niej czytałam, że ma holistyczne podejście do pacjenta) z mocnymi bólami pleców. Pani dr zbadała, pogadała o życiu (doprowadzając mnie do łez) i stwierdziła, że bóle są na tle nerwowym bo mam depresję:eek:
Zaleciła spacery po lesie, dietę bezglutenową, ograniczenie nabiału i dała jeszcze kilka cennych rad dietetycznych. Dała jakieś kropelki "relaksujące głowę" (ze względu na konflikt z leczeniem immunologicznym ich nie brałam), ale przede wszystkim dała dużo wiary i pozytywnego myślenia. Po każdej wizycie u niej wychodziłam mega optymistycznie naładowana i tą ostatnią procedurę przeszłam na dużo większym luzie:rofl2:. Muszę do niej wpaść po prenatalnych pochwalić się bejbikiem:biggrin2:

Kochana u mnie cisza na morzu, a poza tym pracuję od świtu do nocy więc nadrabiam Was dopiero wieczorami :* Ale zawsze jest trzeba szukać plusów - czas mi szybciej leci :D

Hmmm ...to jak u mnie z tą pracą...
Czytam między wierszami,że jak czas szybciej leci -to jakieś plany już są...dalszego działania :) No nic-nie ciągne za język -trzymam kciuki :D

Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* [emoji173]

Trzymam mocno kciuki zaciśnięte [emoji1307][emoji1307][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać [emoji33] i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

A ktory to jest dzien po transferze u ciebie? I gin u ktorego bylas nie zrobil ci usg ?

reklama
Dziś byłam u ginekologa w enelmedzie z nadzieja ze może zrobi mi usg szybciej niż w klinice (05.03) ale doktor powiedział żebym zrobiła dopiero w przyszłym tyg bo teraz nie będzie jeszcze nic widać i po co mam się zamartwiać
emoji33.png
i ze uważa ze moja niska beta jest ok, macica powiększona, trzyma kciuki. Byłam przekonana ze od razu mnie nastraszy wszystkim a ten na luzie z uśmiechem ze będzie ok. No nic pozostaje mi nadal czekać do poniedziałku

Iza wydaje mi się że lekarz nie za bardzo znal się na rzeczy .. A nie to że nie chcial Cię martwić.
Ale bądź dobrej myśli i nie stresuj się bo to teraz wszystko wpływa a maluszka :*:*:*❤❤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry