Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana nie stresuj sie [emoji9] powtarzam to zawsze i bede powtarzac di znudzenia, dobre nastawienie to juz polowa sukcesu w naszych staraniach [emoji5] bedzie dobrze[emoji173]Dziewczyny, co do domowych sposób zgadzam sie, jogurt działa cuda. Cukier namnaża bakterie wiec nie polecam przy infekcjach.
Ja od wczorajszej wizyty zero krwawień, wiec liczę, ze ucichło. Dzis zaczynam 7t 1 dzien ale nie ukrywam ze strach jest ogromny.
Dzieki jestes kochana jak zawsze. A jak Twoje samopoczucie ogólnie?Kochana nie stresuj sie [emoji9] powtarzam to zawsze i bede powtarzac di znudzenia, dobre nastawienie to juz polowa sukcesu w naszych staraniach [emoji5] bedzie dobrze[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A dziekuje [emoji5] do tej pory bylo ok, ale od wczoraj jestem dziwnie niespokojna. Nie spalam do 4tej. A dzisiaj boli mnie coraz bardziej brzuch i nie rozumiem dlaczego rowniez piersi. Pewnie moj organizm wciaz mysli ze wciaz jest w ciazy i stad te objawy. Jutro jak bedzie po wszystkim, napisze Wam jak poszlo [emoji4]Dzieki jestes kochana jak zawsze. A jak Twoje samopoczucie ogólnie?
Tak moze byc, ze organizm do siebie dochodzi. Dokładnie idz zrób porządki, zajmij czymś głowę. Tym bardziej, ze wiosna tuż tuż...A dziekuje [emoji5] do tej pory bylo ok, ale od wczoraj jestem dziwnie niespokojna. Nie spalam do 4tej. A dzisiaj boli mnie coraz bardziej brzuch i nie rozumiem dlaczego rowniez piersi. Pewnie moj organizm wciaz mysli ze wciaz jest w ciazy i stad te objawy. Jutro jak bedzie po wszystkim, napisze Wam jak poszlo [emoji4]
Tymczasem ide sprzatac w szafie. Wstyd sie przyznac, ale dzisiaj sobie uswiadomilam, ze kurcze siedze na L4 od 2 miesiecy i nic w tym czasie konstruktywnego nie zrobilam w domu [emoji2]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej najgorsze takie teksty, radzę unikać takich „koleżanek”...Cześć Kobietki , nadrobiłam zaległości czytając Was - ale sie uśmiałam z Was wariatki pozytywne. Ja się pomału zbieram psychicznie po zeszło poniedziałkowej zerowej becie ,co powiem nie było łatwe. Jeszcze we wtorek koleżanka ironicznie oznajmiła mi , ze jest w ciazy i jak urodzi to mi czasami pozyczy by sie wyspać. Quwa cały dzień wyłam. Ale jak to mówią - karma wraca. No ale czas pomału wracać do równowagi psychicznej i zarabiać kase na drugie podejscie - bo ja już stara jestem i czas ucieka - ihaihahaiihaah. Miłego dzionka
@Summer88 chciała bym , ale musiała bym sie z pracy zwolnić ale jeszcze trochę i " kolezanka" pojdzie na L4Ojej najgorsze takie teksty, radzę unikać takich „koleżanek”...