chlopkers
Fanka BB :)
Pytanie czy dziewczynie chodzilo o mozliwie szybkie kolejne podejscie do stymulacji czy do transferu?Organizm musi odpoczac po stymulacji i nie mozna sie miesiac po miesiacu kluc
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytanie czy dziewczynie chodzilo o mozliwie szybkie kolejne podejscie do stymulacji czy do transferu?Organizm musi odpoczac po stymulacji i nie mozna sie miesiac po miesiacu kluc
Kochana bo wizyty do 12 tc mialam.w programie. Gdybym sie nie wygadala ze mam tez lekarza miejscu to dalej bym tam jezdzilaNo wlasnie... dla nich byle do 12 tygodnia.
Wiesz co dla mnie stymulacja byla bardzo ciezka od strony samopoczucia fizycznego, punkcje znioslam bardzo zle, czasem mam wrazenie ze nadal sie zle czuje od tamtej pory. Nie powiedzialabym, ze stymulacja hormonalna jest obojetna dla organizmu.. i ze mozna sobie ja ot tak bez konsekwencji zdrowotnych powtarzac miesiac za miesiacemKluje sie tylko dwa tyg. Ja juz z prolutexem kluje sie prawie hym 2 miesiace bo trzeba bylo zaczac przed transferem i to jest gorsze niz cala stymulacja. Stymulacja nie bolala a prolutex tak. Zreszta i tak lekarz zadecyduje![]()
Ja nigdy nie tracę Nadzieji.. straciłam ja przy pierwszym transferze, przy drugim miałam duże nadzieję i się udało..
I pamiętajcie co kiedyś pisałam, że to że się udaje nam spełnić marzenia i nosić dzidzi w brzuchu to naprawdę spełnione marzenie ale napisałam też, że tak naprawdę odetchniemy jak przytulimy nasz skarb ...
Odezwę się do Was jak tylko odbierzemy wyniki..
Buziaki dla wszystkich Ciotek [emoji173]
Miałam 5dniowe podawane. Jeden niby później troszkę ruszył z rozwojem,ale myślę,że nie ma co się łudzić już. O kurcze,to mnie zaskoczyłaś tą informacją z ilością jajeczek. U nas słabo się zapładniały,więc ograniczenie do 6 mnie troszkę przeraża. Ja mam 30, mój mąż 39 i to było nasze pierwsze podejście.
Wiesz co dla mnie stymulacja byla bardzo ciezka od strony samopoczucia fizycznego, punkcje znioslam bardzo zle, czasem mam wrazenie ze nadal sie zle czuje od tamtej pory. Nie powiedzialabym, ze stymulacja hormonalna jest obojetna dla organizmu.. i ze mozna sobie ja ot tak bez konsekwencji zdrowotnych powtarzac miesiac za miesiacem
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O to sporo. Wlasnie mnie w szpitalu Pani zapytała a karta ciazy a ja hmmm ledwo mysli zbierałam. U mnie maks mozna do wizyty serduszkowej. Pewnie przyjmą dalej ale ciazy nie prowadzą.Kochana bo wizyty do 12 tc mialam.w programie. Gdybym sie nie wygadala ze mam tez lekarza miejscu to dalej bym tam jezdzila
Zobacz załącznik 841054 Melduje sie po wizycieCoreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze
Troche odetchnelam.
Dziewczyny przychodzę z pytaniem odnośnie spania... nie umiem nawet tego wyszukać w internecie ale chodzi o to że jak próbuję zasnąć na prawym boku/leżę już na nim to czuje jak brzuch mnie boli... nie jajniki, nie macica a właśnie brzuch. Przekręcę się na lewy bok czy położę na wznak i ból brzucha mija. Gdyby działo się to raz uznałabym że jestem po prostu zmęczona i wymyślam ale sprawdziłam kilka razy przez kilka nocy i to samo... o co tu chodzi? czy to coś złego?