witam nowe staraczki. Dziewczynki wlaczcie do upadlego.
eevlee - plamienie implantacyjne nie zawsze wystepuje. U mnie np nie bylo, ja za to mialam niewielkie plamienia w 5, 6, 7, 12 i 16 tygodniu. Brak objawow to tez jakis objaw. ja mialam objawy jak na @ i wcale sie nie cieszylam z takich objawow bo bylam pewna ze @ przyjdzie. A jednak. Czekam na wysoka betke
hola - witaj. Kurcze kobitko zacisdkam mocno kciuki by sie udalo. !6 lat staran. jestes wielka. Niejedna by sie poddała a ty dzielnie walczysz. Walcz!!! Przesylam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aisha - brawo. Jest dobrze. Nie boj sie ze druga kreska slaba. Moja druga pojawila sie po 20 minutach i byla tak slaba ze zastanawialam sie czy tam jest czy mam omamy. A i pierwszy test zrobilam w 6 dobie. I wyszedl wiec 9 doba to juz super ;-)
Faktycznie was sie tu nazbieralo na ten wrzesien z transferami. No kobitki no to miedzy majem a czerwcem spodziewam sie prawdziwego babyboomu.