reklama

Kto po in vitro?

Musze czekac do jutra niestety klinika moja pracuje tylko do 18 a wyniki odebralam ostatnie przed chwila i mam bakterie w moczu. Boje sie ze zaszkodza dzidzi i poronie ;( a to dopiero 7 tydzien ;( glukoza podwyszona bakterie w moczu i jeszcze piecze w pochwie no masakra ;(
Kochana wszystko bedzie dobrze! Nie zakladaj czarnego scenariusza.

reklama
Mi zaczelo sie w sobote rano, ale juz wczesniej cos czulam nie zdawalam.sobie sprawy ze to moze byc to od soboty wieczor bo tak maz z pracy wrocil pije sok z zurawiny wode z cytryna i lykam tabletki zurawinowe chyba urinal narazie przestalo piec ale bol przy robieniu siku nadal czuje w brzuchu od razu jajniki zaczynaja bolec. Nie podmywalam sie i mocz byla od razu z nocy. Bakterii mam 699 taki wynik
Kochana zawsze przed oddaniem moczu do badania nalezy sie umyc i oddac srodkowy mocz

Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :(:(

Dziewczyny zrobiłam ten wymaz i jestem załamana, mam jakieś dwie bakterie, o transferze pewnie mogę zapomnieć :sad: mam już dość... nie wiem co mam robić :sad::sad: pójdę do mojej ginki i mi pewnie da antybiotyk, a transfer będzie trzeba przełożyć. Żyć się odechciewa, ja już w mojej pracy dłużej nie wytrzymam, plan był taki że jak się ten transfer nie uda to się zwalniam, a teraz będzie kolejny miesiąc, jeśli nie miesiące, w plecy...

Kochane z łodzi badz okolic....
Mam pytanie...gdzie w weekend
moglabym zbadac progesteron i wynik zeby byl tego samego dnia...z moich wyliczeń wychodzi ze @ przyjdzie w sob albo nd a musze w 2dc zbadać wlasnie progesteron i jak będzie ok to od 3 dnia stymulacja... :-)
W mojej okolicy pobierają krew jedynie w sobote ale za wynikiem musze czekac 1dzień roboczy...Tak więc nie wynik bedzie nie predzej jak e poniedziałek... :'(
Dziekuje Wam...
Podbijam:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Bardzo mi przykro :(:(

Dziewczyny zrobiłam ten wymaz i jestem załamana, mam jakieś dwie bakterie, o transferze pewnie mogę zapomnieć :sad: mam już dość... nie wiem co mam robić :sad::sad: pójdę do mojej ginki i mi pewnie da antybiotyk, a transfer będzie trzeba przełożyć. Żyć się odechciewa, ja już w mojej pracy dłużej nie wytrzymam, plan był taki że jak się ten transfer nie uda to się zwalniam, a teraz będzie kolejny miesiąc, jeśli nie miesiące, w plecy...
Bokterie to jest straszne cholerstwo... co Ci wyszlo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry